Waar maak jij het verschil?

Welke job zie jij zitten?

Wat zoek jij in een job? Word je helemaal wild van spreadsheets of ben jij omkoopbaar met latte macchiatos en leuke koffiekletscollega’s? Hoe raar of uniek jouw stiekeme voorkeuren ook zijn, we vinden de job die echt bij je past.

Cleaning Customer Excellence Finance Industry Logistics Maritime Office Technics

Cleaning

De jaarlijkse lentepoets. Dat is echt een dingetje voor jou. Terwijl andere mensen dit evenement straal negeren, staat de datum bij jou al in het groot gemarkeerd op de kalender. Orde in de chaos brengen, daar ben jij een held in. Een job als schoonmaakmedewerker? Dat zie jij volledig zitten! Van kantoorruimtes tot magazijnen, jij zorgt voor een vlekkeloos resultaat.

Bekijk de vacatures

Customer Excellence

Jij gelooft niet in vitaminepillen, ginger shots en al die tralala om een energieboost te krijgen. Nee, jij weet precies wat je nodig hebt om te bruisen van energie: contact met mensen. Een babbeltje doen, mensen helpen, problemen oplossen. Yes! Dat geeft jou voldoening. Als je goestingbarometer nu al omhoog gaat, ben jij gemaakt om als customer service medewerker, callcenter agent of bijstandsverlener aan de slag te gaan. Check de vacatures, solliciteer en wij geven jou een belleke (van een ideale opwarmer gesproken).

Bekijk de vacatures

Finance

Als je terugdenkt aan je kindertijd, blijkt al snel dat je voorbestemd bent voor een job in Finance. Vroeger vertolkte je al een denkbeeldige rol als boekhouder bij ‘Van den Bossche Electronics’ (knipoog naar de Familiefans onder ons). Nu fonkelen je ogen nog altijd als je denkt aan een job in Finance. Een functie als accountant, boekhouder of dossierbeheerder; daar reken jij op.

Bekijk de vacatures

Industry

Het ronkende geluid van motoren en machines die op volle toeren draaien. Dat geeft jou de nodige brandstof om in gang te schieten. Stilzitten? Dat is niets voor jou. Jij wilt je handen uit de mouwen steken. Een job als Chauffeur C/CE, magazijnier of productiemedewerker, daar kom jij graag voor uit je bed (*meestal).

Bekijk de vacatures

Logistics

Ben jij gefascineerd door wegtransport en luchtvracht? Altijd al een passie gevoeld voor de logistieke sector? Dan is een job als Transportplanner, Expediteur Baanvracht-Luchtvracht, Warehouse manager, Loketbediende, Supply Chain Officer…zeker iets voor jou.

Bekijk de vacatures

Maritime

Voel je dat? Het gevoel dat je overspoelt als je oog in oog staat met het zeetransport in de haven? Dan heb jij het havenvirus te pakken. Jouw koersdoel? Een job vinden in de maritieme sector (zeevracht). Douanedeclarant, Expediteur zeevracht, Waterklerk, Scheepsagent...dat is de richting die jij wil uitvaren.

Bekijk de vacatures

Office

Je bureau is where the magic happens. Of je vaak stilzit? Op je stoel wel, maar in je hoofd? Nee, dat draait altijd op volle toeren. Jij bent een enthousiaste ideeënfontein die overloopt van de plannen. Misschien past een job als Office Assistant, Sales, Marketeer of Customer service binnen je wilde toekomstplannen? Denk er maar niet te lang over na en klik door naar de vacatures (je hoofd draait al genoeg overuren).

Bekijk de vacatures

Technics

Je gaat door het leven als een echte ‘Bob de bouwer’. Als jij de melding krijgt dat er iets kapot is, sta jij in no-time paraat met je gereedschapskoffer. Jouw antwoord op alles: “Kunnen wij het maken? Nou en of!”. Klaar om opgeroepen te worden? De jobs mecanicien, lasser, loodgieter, operator, wachten op jou!

Bekijk de vacatures
De crew aan het woord

Snuif de crewcultuur op

Dorien Mampaey

Hoor ik ‘teambuilding’? Dan roep ik al spontaan ‘kzin mee!’. De teambuildings zijn legendarisch en zinderen nog lang na (*hetgeen we ons nog herinneren)

 

Jonas Errens

Al sinds de opstart, maak ik deel uit van deze crew. En wow, elke dag sta ik versteld van de evoluties die we al doormaakten. De combinatie van technologie en persoonlijkheid, is onze superpower!

Talitha Aerts

Geen functietitels? Euhm…wtf? Dat was mijn eerste gedacht. Nu sta ik er volledig achter, omdat ik de voordelen van rollen zie: persoonlijke groei & talentontwikkeling.

Jouw verhaal. Daar luisteren we graag naar.

Hoe helpen we jou?

Wie ben jij? Dat staat centraal in onze zoektocht naar je droomjob.

Ben je een chaotische creatieveling of een pietje precies? Fan van netflix & chill of eerder het type ‘time to drink wine’? Een gevoelsmens of een denker?

Vertel het ons! Wij zijn benieuwd naar jouw stiekeme voorkeuren. Jouw verwachtingen. Jouw verhaal. Kortom: wij ontmoeten graag de persoon die achter het cv schuilt.

 

Onze werkwijze
Vier Recenters rond een laptop

Klaar om een job te vinden die 100% bij je persoonlijkheid past?

Heb jij het gevoel van ’t is nu of nooit? Awel, waar wacht je nog op? De kans dat je je match vindt, zit er dik in. Maak dus nu de klik, dan maken wij de connectie.