Over Recrewtment

Wij zijn Recrewtment, een uitzend-en selectiekantoor dat clichés liever doorbreekt dan absorbeert. En jij? Wat maakt jou uniek?

leuk om jou te ontmoeten

Jouw verhaal. Daar draait het om.

Nog geen plannen vandaag? Dan kunnen we je dag makkelijk vullen met onze 5-jarige ontstaansgeschiedenis. Maar dat is niet waarom je hier bent, right? Laten we dat gedeelte dus skippen en doorspoelen naar de echte reden waarom je hier bent.

Je wilt een job of een collega vinden. Wij regelen het. Eigenlijk doen we hetzelfde als andere uitzend-en selectiekantoren, maar toch ook niet. Zijn we het nu ingewikkelder aan het maken dan het is? Misschien. Maar het komt hierop neer: we zeggen niet alleen dat we verschillend zijn, maar maken het verschil voor jou.

Hoe? Door niet te denken in termen van ‘time is money’ en ‘kwantiteit boven kwaliteit’. Het draait om jou en niet om onze verkooppraatjes.

Vertel ons liever waarom je hier bent. Wie ben je, wat doe je, wat drijft je? We luisteren graag naar wat je te vertellen hebt. En daar pakken we onze tijd voor. Zo vinden we gegarandeerd die ene job of collega die bij je past.

Skills matter. Personality matters more.

Vier Recenters rond een laptop

Skills matter. Personality matters more.

leuk om jou te ontmoeten

Aangenaam!

Jennifer Beuckeleers
Sophie Van de Velde
Matthias Roelant
Andreas Pfeffer