Vacature indienen

Werkwijze

Natuurlijk ben je benieuwd naar onze werkwijze. Als jouw rekruteringspartner zetten we in op een doordachte, mensgerichte en gestructureerde aanpak. Lees hier hoe we dit aanpakken:

  1. Alles start met ons vacatureformulier. Aan de hand van jouw specifieke vacatureomschrijving, brengen wij jou in contact met één van onze gespecialiseerde niches. Zij kunnen jou perfect helpen in jouw zoektocht.
  2. Heb je het formulier ingevuld? Geweldig! We nemen snel contact met je op om alles tot in de puntjes te bespreken. Samen verfijnen we het functieprofiel en zetten we een gestructureerd actieplan op.
  3. En dan… actie! We starten de zoektocht naar het talent dat écht het verschil kan maken voor jouw organisatie. We houden je regelmatig op de hoogte met feedbackmomenten, zodat je altijd weet hoe de zaken ervoor staan.
Dien hier jouw vacature in

Onze aanpak

Jij vraagt, wij antwoorden graag

Veelgestelde vragen

Aan welke kosten mag ik mij verwachten?

Wij werken binnen onze niches met een ‘no cure, no pay’-principe. We investeren gericht onze tijd en middelen om die perfecte nieuwe collega(‘s) voor jullie te vinden.

Wanneer we echt op maat werken, specifiek voor jullie organisatie, hanteren we een opstarttarief of een uurtarief voor onze diensten. Uiteraard zorgen we ook hier eerst voor zichtbaar succes voordat we overgaan tot facturatie.

Kunnen jullie de juiste collega wel vinden?

In België zijn we trendsetter als het gaat om de digitale organisatie van kandidatenstromen. Wat maakt onze eigen database zo bijzonder? De kwaliteit. Wij hebben elke kandidaat persoonlijk ontmoet en grondig gescreend. Onze zoektocht naar talent begint daarom altijd met deze hoogwaardige, interne database. Vervolgens zetten we onze geavanceerde matchingtools in, aangedreven door AI en NLP-technologie, om de perfecte match voor jullie bedrijf te vinden.

Is er een grootschalige rekruteringsbehoefte? Dan duiken we in diverse externe databases, afgestemd op het specifieke profiel dat jullie zoeken.

Wat is jullie succesratio van voorgestelde kandidaten?

Onze succesratio’s zijn hoog. De reden? Simpel: we presenteren alleen kandidaten waarvan we overtuigd zijn dat ze niet alleen bij de job passen, maar ook echt thuishoren in jullie bedrijf. We beginnen altijd met aandachtig te luisteren naar wat jullie nodig hebben, zodat onze screening diepgaand en doeltreffend is.

Wat levert dat nu exact op?

  • Van de kandidaten die wij voorstellen, wordt 81% uitgenodigd voor een eerste gesprek bij de klant.
  • Bij maar liefst 89% van deze kandidaten ziet de klant een duidelijke overeenkomst met zowel de functie als de bedrijfscultuur.

Als ik een uitzendkracht tewerkstel, kan ik die dan vast in dienst nemen?

Absoluut, dat is iets om trots op te zijn! Het is het ultieme bewijs dat wij samen de perfecte collega hebben gevonden om jullie groei en ontwikkeling te ondersteunen.

We werken al met verschillende partners samen. Waarom zouden we jullie nog betrekken?

Als jullie tevreden zijn met jullie huidige partners, dan is ons gratis advies: blijf bij hen. Maar als jullie een partner zoeken die volledig met jullie meedenkt en op maat werkt voor jullie specifieke behoeften, lees dan vooral verder.

Bij Recrewtment richten we ons op het opbouwen van echte partnerships, zowel met onze klanten als met onze kandidaten. Het vervullen van een vacature is voor ons slechts het begin; wij zijn pas echt in ons element als we jullie structureel kunnen ondersteunen bij de uitdagingen van de hedendaagse ‘war for talent’. Als jullie partner zetten we graag jullie werkgeversmerk positief in de markt, zowel online als offline.

Voor kandidaten zijn we meer dan alleen een tussenpersoon; we introduceren hen bij de voordelen van ‘werken bij jullie bedrijf’ en begeleiden hen door het hele sollicitatieproces. Dit alles met het doel een win-win situatie te creëren voor zowel jullie als de kandidaten.

Testimonials

Wat zeggen onze klanten

Kylina Eylenbosch

Recrewtment kent onze verwachtingen en speelt hier sterk op in door steeds de juiste, technische kandidaten aan ons voor te stellen.
Als wij overtuigd zijn van de kandidaat, volgen zij alles zeer goed op totdat de persoon gestart is bij ons.

Carl Buelens

Recrewtment is sterk in maatwerk en kennis van de klant. De combinatie van een jong en dynamisch bedrijf met een professionele aanpak en inzet van medewerkers met expertise in het uitzendwerk, levert sterke resultaten op.