Vacature indienen

Werkwijze

Wil je het juiste talent aantrekken en behouden? Meer tijd en ruimte creëren om te focussen op je core business? Schakel Recrewtment dan in als jouw rekruteringspartner.

  1. Zoeken jullie nieuw talent? Vul dan het vacatureformulier in. Op basis van de vacatureomschrijving brengen we jullie in contact met de niche die aansluit bij de collega’s die jullie zoeken.
  2. Vacatureformulier verzonden? Super, dan bellen we jullie op om de puntjes op de i te zetten! Samen stemmen we het functieprofiel af en stellen een plan van aanpak op.
  3. Ready, set, go! We lanceren de zoektocht naar talent dat het verschil maakt voor jullie organisatie. We plannen regelmatig feedbackmomenten in om de stand van zaken te bespreken.
Vacature indienen

Onze aanpak

We hebben altijd een antwoord klaar.

Veelgestelde vragen

Welk prijsmodel hanteren jullie?

Op basis van het profiel dat jullie zoeken, investeren we de nodige tijd en middelen in de zoektocht naar de perfecte collega. Binnen onze niches, werken we op ‘no cure, no pay’ basis.

Wanneer we volledig op maat werken van jullie organisatie, rekenen we een opstartfee of een vergoeding per uur aan voor de geleverde diensten. Uiteraard zorgen wij eerst voor succes, dan volgt de factuur.

 

Hebben jullie een uitgebreide kandidatendatabase ter beschikking?

In België zijn we pionier op het vlak van digitale organisatie van de kandidatenflow. Wat onze eigen database typeert? Kwaliteit. Elke kandidaat hebben we persoonlijk ontmoet en gescreend. De zoektocht naar talent start dus altijd vanuit deze kwalitatieve, interne database. Daarna schakelen we onze matchingtools in op basis van AI en NLP gedreven technologie. Zo vinden we de juiste collega voor jullie bedrijf.

Hebben jullie nood aan volumerekrutering? Dan gebruiken we diverse externe databases, afhankelijk van het profiel dat jullie zoeken.

Wat is jullie succesratio van voorgestelde kandidaten?

Onze succesratio van voorgestelde kandidaten is hoog. De reden? We stellen enkel kandidaten voor als we ervan overtuigd zijn dat ze een sterke match vormen met de job én jullie bedrijf. Daarom luisteren we eerst naar jullie noden, zodat we een grondige screening kunnen doen.

Het resultaat? 

  • 7/10 kandidaten die we voorstellen, mogen op eerste interview bij de klant.
  • Bij 89% van deze kandidaten ziet de klant een duidelijke match met de job en hun bedrijfscultuur.

 

Als ik een uitzendkracht tewerkstel, kan ik die dan vast in dienst nemen?

Natuurlijk, dat juichen we alleen maar toe! Het is het ultieme bewijs dat we de perfecte collega vonden om jullie groei mee te ondersteunen.

We werken al met verschillende partners samen. Waarom zouden we jullie nog betrekken?

Als jullie van mening zijn dat jullie huidige leveranciers in voldoende mate doen wat van hen verwacht wordt, dan hebben we een gratis advies: niet veranderen! Zoeken jullie toch een partner die 100% met jullie meedenkt en op maat van jullie noden werkt? Lees dan verder.

Recrewtment streeft naar partnerships met al haar klanten en kandidaten.  Een vacature invullen geeft ons voldoening, maar we krijgen een grotere kick als we jullie structureel kunnen helpen bij de grote uitdagingen die de ‘war on talent’ met zich meebrengt. Als partner zetten we daarom graag jullie werkgeversimago op een positieve manier in de markt via onze off- en online rekruteringskanalen.

Voor kandidaten zijn we tegelijkertijd de partner die hen kennis laat maken met de voordelen van ‘werken bij..’ en hen ook bijstaan gedurende het volledige sollicitatieproces.

 

Testimonials

Wat zeggen onze klanten

Kylina Eylenbosch

Recrewtment kent onze verwachtingen en speelt hier sterk op in door steeds de juiste, technische kandidaten aan ons voor te stellen.
Als wij overtuigd zijn van de kandidaat, volgen zij alles zeer goed op totdat de persoon gestart is bij ons.

Carl Buelens

Recrewtment is sterk in maatwerk en kennis van de klant. De combinatie van een jong en dynamisch bedrijf met een professionele aanpak en inzet van medewerkers met expertise in het uitzendwerk, levert sterke resultaten op.