Werken bij Recrewtment

Bij ons is er altijd sfeer. Maar er valt nog veel meer te ontdekken over ons geweldige team. Wil jij aan de slag gaan bij Recrewtment, lees dan even meer over onze unieke crew voordat je de volgende stap zet. Wij vertellen je graag waarom wij anders zijn. Klaar om je bij ons aan te sluiten? 

Ontdek de essentie van Recrewtment

Recrewtment is meer dan zomaar een bedrijfsnaam; er schuilt een diepere betekenis achter. De ‘crew’ in Recrewtment staat centraal in alles wat we ondernemen. Als je ons team komt versterken, zul je snel begrijpen wat dit precies inhoudt. 

Onze collega’s zijn ons visitekaartje, niet vanwege indrukwekkende cv’s, maar omdat zij de waarden van Recrewtment belichamen. Wij plaatsen persoonlijkheid boven dat wat op papier staat. 

Dus, als je gevoel zegt dat je bij ons past, luister er dan naar. Of je nu vindt dat ananas op pizza hoort, of je graag sokken met bolletjes draagt, bij ons is iedereen welkom. Wat voor ons telt, is dat je jezelf kunt zijn. 

Ondanks onze verschillen, delen we één gemeenschappelijk doel: mensen helpen de juiste job te vinden en de ideale collega’s voor onze klanten te werven.

0 %
werken-bij-recrewtment-team
Leuke momenten

Hard werken is nodig, maar plezier hebben is minstens zo belangrijk. Ervaar dagelijks de leuke momenten bij ons. Benieuwd welke dat zijn? Ontdek het zelf! 

0
lunch-werken-bij-recrewtment
Leuke netwerkmomenten

Wij halen enorm veel waarde uit ons uitgebreide netwerk. Daarom organiseren we regelmatig evenementen om klanten en kandidaten met elkaar te verbinden. 

0
vieren-recrewtment-werken-bij-team
Inspirerende momenten

Van opleidingen tot evenementen, wij zetten ons in om iedereen te inspireren. Onze impact en onderscheidend vermogen zijn het resultaat van deze inspiratie. 

0
werken-bij-recrewtment-team-teambuilding
Innovaties

Wij beperken ons niet tot traditionele rekruteringsmethoden. We kijken verder en investeren in innovatieve digitale oplossingen die het leven van onze teamleden, klanten en kandidaten aanzienlijk verbeteren. 

0 %
Toffe collega's
Toffe collega's

Bij Recrewtment deelt iedereen ons DNA: het maken van impact en het verschil, met een sterke focus op persoonlijkheid, staat voor iedereen op de eerste plaats. 

0
team-recrewtment-werken-bij-teambuilding
Teambuildings

Onze teambuildings zijn absoluut een van de hoogtepunten van het jaar. Het is de perfecte gelegenheid om verbinding te maken. 

Blik achter de schermen

Ervaar de cultuur van Recrewtment

Bij Recrewtment gebeurt er veel in een week. Als toekomstige Recrewter kun je je verheugen op een dynamische en ondersteunende werkomgeving waar teamspirit centraal staat. Elke dag anders, inspirerend en vooral heel boeiend! 

Ons team is toegewijd aan het maken van impact, zowel voor onze klanten als kandidaten. We werken hard om de juiste matches te vinden, ondersteunen bij onboarding, en begeleiden kandidaten gedurende hun hele loopbaan, tot en met offboarding. Ons doel is om zowel bedrijven als professionals te helpen groeien. 

Ben je enthousiast om deel uit te maken van een team dat echt een verschil maakt? Scroll dan verder en solliciteer op een van onze vacatures. Bij Recrewtment vind je niet alleen een job, maar ook een plek waar je persoonlijk en professioneel kunt groeien. 

sollicitatie-hr-rekrutering-selectie-recrewtment-werkenbij-vind-een-job