Industry Mechelen

HR Consultant

Voor onze afdeling Industry in Mechelen zijn we op zoek naar extra talent. Heb je interesse in de wereld van de rekrutering van allerlei arbeidersprofielen? Lees dan zeker verder!

 • Recrewtment Mechelen
 • Voltijds
 • Vast
 • 40u/week

Wat ga je doen?

Onze afdeling, Industry Mechelen, is een afdeling waar nog enorm veel potentieel te benutten valt. Naast onze collega Talitha, zoeken we iemand die zich vooral gaat focussen op de kandidaten en het invullen van de vacatures. Een grote, kwalitatieve kandidatenpool vol met heftruckchauffeurs, operators, magazijniers,… da’s jouw missie!

 • In het algemeen sta je in voor de rekrutering en selectie van geschikte kandidaten, voornamelijk arbeiders, die een job zoeken als operator, magazijnier, inpakker, heftruckchauffeur, enzoverder.
 • Je bent dagdagelijks bezig met het actief zoeken naar kandidaten om mee aan de slag te gaan. Denk maar aan zoekopdrachten op de VDAB, Indeed, LinkedIn,… Hoe voller de agenda, hoe meer kans op succes! Naast het actief zoeken, verwerk je uiteraard ook alle inkomende sollicitaties.
 • Door middel van een doorgedreven en kwalitatief intakegesprek vorm je jezelf een goed beeld van de kandidaat en maak je zo de perfecte match met zoveel mogelijk vacatures en bedrijven. We kijken daarvoor niet enkel naar vacatures van klanten maar ook naar vacatures bij bedrijven die (nog) geen klant zijn van Recrewtment. Op die manier proberen wij de kandidaat optimaal bij te staan in hun zoektocht.
 • Perfecte match gevonden? Dan stel je de kandidaat op een kwalitatieve manier, per mail of telefonisch, voor aan huidige en potentiële klanten.
 • Als kandidaat wacht je liever niet te lang op feedback dus is het ook jouw taak om kort op de bal te spelen en zo snel mogelijk feedback te verkrijgen van de (potentiële) klant. Mag de kandidaat op gesprek bij de (potentiële) klant? Dan zorg je ervoor dat de kandidaat weet waar, wanneer, om hoe laat en bij wie hij/zij moet zijn. Uiteraard zorg je er ook voor dat de kandidaat zich optimaal voorbereidt voor zijn/haar sollicitatiegesprek.
 • Wanneer je de perfecte match tussen kandidaat, vacature en bedrijf hebt gemaakt, maak je ook wekelijks de contracten op en doe je wekelijks ook de verloning voor alle uitzendkrachten.
 • Daarbij ben je natuurlijk ook het aanspreekpunt voor alle vragen van uitzendkrachten of klanten.

Wie ben jij?

 • Een specifiek diploma is bij ons geen must, een bachelor denkniveau wel.
 • Ervaring als HR Consultant of Recruiter in de uitzendsector is wederom geen must.
 • Je bent administratief onderlegd, je kan snel de juiste linken leggen, actie ondernemen en de juiste prioriteiten stellen.
 • Je hebt ook een zeer vlotte babbel, makkelijk contacten leggen met klanten en prospecten is dus geen probleem voor je.
 • Omdat bij ons elke dag er anders uitziet ben je ook zeer flexibel naar taken en verantwoordelijkheden toe.
 • Je bent creatief in het vinden van talent en het opbouwen van relaties met potentiële kandidaten. Initiatief nemen en out of the box denken zijn daarbij van groot belang.
 • Met jouw analytische ingesteldheid heb je het vermogen om data te gebruiken om wervingsstrategieën te verbeteren.
 • Je verwerkt tegenslagen in no time en je pakt direct de touwtjes weer in handen om de vooropgestelde resultaten te behalen.

Waar kom je terecht?

Aha, dit is misschien wel het belangrijkste van allemaal. Dat je terechtkomt in een hechte crew, da’s zeker. Maar er is meer!

Flauwe moppen, legendarische teambuildings en een lidmaatschap van deze gekke bende recruiters, krijg je er gratis bij.

En nog iets: we spreken elkaar niet aan met ‘Beste’, ‘geachte’,’u’, etc. Vousvoyeren en al dat formeel gedoe is hier niet aan de orde. Functietitels bestaan hier niet eens. Say what? Ja, je hoort het goed. Dat is waarschijnlijk even wennen, maar het heeft grote voordelen! Zo kijken we naar jouw talenten en zetten we daar maximaal op in. Jouw persoonlijkheid, jouw groei, dat staat centraal.

Loonsonderhandeling vragen aan je baas.

Een dag in het leven van een Recrewter

Al benieuwd hoe je weekagenda eruit kan zien als Recrewter? Aha dan geven we je al een tipje van de sluier. Uiteraard is geen enkele week hetzelfde. Maar hey! Da's juist plezant, toch?

monday tuesday wednesday thursday friday
sollicitatie-gat-in-cv-schrijven-of-zwijgen-blog-tips-sollicitatiegesprek-recrewtment
8u15

Koffiebabbeltje om uit het weekend te ontwaken

9u30

Meeting met Ward en Karen om de to do’s van de week te bespreken

10u30

Verschillende jobsites afgaan voor geschikte kandidaten

15u30

Screeningsgesprek met interessante kandidaten

9u00

Nieuwe vacature met klant bespreken

11u00

Vacature opstellen en publiceren

12u30

Gewerkte uren opvragen van alle uitzendkrachten

8u30

Oh nee, er is een uitzendkracht ziek. Snel op zoek naar vervanging!

10u30

Alle prestaties coderen

15u00

Veiligheidsschoenen afzetten bij je klant

10u00

Job interview met kandidaat

13u30

Evaluatiemeeting met een van de klanten

8u45

Sollicitaties inplannen

11u30

Kandidaten opbellen

16u00

De weekplanning voor de komende week afhandelen

Wat krijg je in ruil voor jouw inzet?

Vast contract

Bij ons mag je zeker zijn van een solide basis en krijg je meteen een vast contract van onbepaalde duur.

Marktconform salaris

We weten dat jouw talenten van onschatbare waarde zijn. Daarom belonen we je met een marktconform salaris dat niet alleen je passie voedt, maar ook je bankrekening laat swingen.

ADV-dagen

12 ADV-dagen – dat kan alleen maar positief zijn voor jouw work-life balance.

Maaltijdcheques

Maaltijdcheques van €8 om af en toe eens te genieten van een lekkere lunch met de collega’s.

Hospitalisatieverzekering

We verzekeren dat we je niets laten overkomen, maar nemen toch maar het zekerste voor het onzekere (je weet maar nooit met die legendarische teambuildings…).

Nettovergoeding

Een onkostenvergoeding bovenop jouw nettoloon, een leuk extraatje.

Ecocheques

Ecocheques van €250 – Wat je hiermee doet? It’s up to you. Plantshoppen of de coolblue website plunderen, behoort in ieder geval tot de mogelijkheden.

Solliciteer bij Recrewtment

"*" indicates required fields

Max. file size: 256 MB.