Ontdek onze meerwaarde

1 Rekrutering

Bij Rekrutering staan drie kernwoorden centraal: Rekruteren, Selecteren en Connecteren. Onze belofte is eenvoudig: we verbinden het juiste talent met de juiste kansen. Met onze 10 specialisaties – Office, Industry, Techniek, Maritiem, Finance, Inside, Cleaning, Logistiek, Customer Excellence en Payroll – zorgen we ervoor dat we de perfecte match vinden voor elke sector. We rekruteren de beste kandidaten, selecteren de meest geschikte professionals en zorgen voor een sterke connectie tussen talent en bedrijf.

2 Onboarding

Onboarding is een cruciaal proces dat bestaat uit vier stappen: Pre-boarding, Onboarding, Continued boarding en Off-boarding. We zorgen ervoor dat nieuwe medewerkers zich welkom voelen vanaf de eerste dag, bieden ondersteuning tijdens hun inwerkperiode, blijven hen begeleiden naarmate ze groeien binnen het bedrijf, en begeleiden hen zorgvuldig wanneer ze zouden vertrekken. Dit bevordert een soepele integratie en een langdurige betrokkenheid.

3 Assessment

Bij Assessment draait alles om diepgaande inzichten en duurzame groei. We helpen bedrijven het volledige potentieel van hun werknemers te ontdekken, stimuleren hun professionele ontwikkeling en zorgen ervoor dat aanwervingen met zekerheid worden gedaan. Door middel van grondige evaluaties en gerichte ontwikkelingsprogramma’s ondersteunen we de persoonlijke en professionele groei van elke medewerker.

4 HR-Advies

Ons HR-Advies focust op drie essentiƫle aspecten: Talent acquisitie, Talent ontwikkeling en Talent retentie. We helpen bedrijven het juiste talent te vinden en aan te trekken, ontwikkelen en stimuleren de competenties van hun medewerkers, en zorgen ervoor dat waardevol talent aan boord blijft. Met onze expertise in talentmanagement ondersteunen we bedrijven bij het opbouwen van een sterk en veerkrachtig personeelsbestand.