Onze aanpak

1 Jullie noden

Een sterke fundering is belangrijk, anders kan je niet beginnen bouwen. Daarom luisteren we aan het begin van een potentiële samenwerking, naar jullie wensen en noden. Die vormen de basis een succesvol partnership. Of jullie nu op zoek zijn naar nieuwe collega’s die perfect binnen jullie bedrijfscultuur passen of HR-ondersteuning willen? Jullie input bepaalt hoe we verder bouwen aan een HR-dienstverlening op maat van jullie bedrijf.

Meer informatie

2 Specialisaties

Voilà, we hebben jullie noden duidelijk in kaart gebracht. Nu is het tijd voor fase twee: het geschikte team inschakelen om onze relatie verder uit te bouwen. Op basis van de profielen of HR-diensten die jullie nodig hebben, bepalen we welke niche het beste aansluit bij jullie noden. Zo staan jullie steeds in contact met recrewters die gespecialiseerd zijn in een vakgebied dat in lijn ligt met jullie verwachtingen:

  • Technics
  • Customer Excellence
  • Office
  • Maritime
  • Industry
  • Cleaning
  • Inside

3 Actie

Genoeg geleuterd, tijd voor actie! Op basis van jullie briefing, lanceren we de zoektocht naar talent. Of wij graag een stap verder gaan? Zeker weten. We beperken ons niet tot de standaardinvulling van rekrutering en selectie. Nee, wij geven deze begrippen een nieuwe dimensie. Van sourcing tot onboarding, van kandidatenbeleving tot de versterking van jullie employer brand. Ook dat is rekrutering en selectie. Onze focus tijdens de zoektocht? Het juiste talent aantrekken én behouden.

4 Reactie

Wij voeren uit,  jullie wachten in stilte af? Nee, allesbehalve. Het gaat hier om een SAMENwerking. Om ons doel te behalen, is communicatie cruciaal. Daarom plannen we regelmatig feedback- en evaluatiemomenten in om jullie op de hoogte te houden van de resultaten. Zo kunnen we onze aanpak regelmatig bijsturen en optimaliseren, zodat we samen de finish halen.

5 Groei

Wie vooruit wil, moet vooruitdenken. Volgens dat principe kijken we naar een samenwerking. We staren ons niet blind op het bereiken van de vooropgestelde doelstelling(en), maar kijken al verder. Het uiteindelijke doel is meer dan alleen nieuw talent vinden. Jullie willen vooruit,  productiviteit verhogen, meer omzet genereren, groeien, etc.

Samen met jullie realiseren we de vooropgestelde doelstellingen terwijl we rekening houden met ‘the bigger picture’. Dat is de kracht van een succesvol HR-partnership op lange termijn.

Plan een kennismakingsgesprek in