Ontdek onze meerwaarde

1 Jullie behoeften

Een solide basis is cruciaal om iets moois op te bouwen. Daarom beginnen we bij een mogelijke samenwerking altijd met aandachtig luisteren naar wat jullie willen en nodig hebben. Jullie wensen en eisen vormen het fundament voor een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om het vinden van nieuwe teamleden die perfect in jullie bedrijfscultuur passen, of om ondersteuning op HR-gebied, jullie input is leidend in hoe we een op maat gemaakte HR-service voor jullie bedrijf vormgeven.

Ontdek onze HR-services

2 Specialisaties

Nu we jullie behoeften helder hebben, schakelen we over naar de volgende fase: het inzetten van het juiste team om onze samenwerking op te starten. Afhankelijk van de specifieke profielen of HR-diensten die jullie zoeken, selecteren we de niche die het best bij jullie vereisten past. Zo garanderen we dat jullie altijd in contact staan met onze experts, die gespecialiseerd zijn in het vakgebied dat aansluit bij jullie wensen:

  • Technics
  • Customer Excellence
  • Office
  • Maritime & Logistics
  • Industry
  • Cleaning
  • Inside
  • Onboarding
  • Payrolling

3 Actie

Tijd om de handen uit de mouwen te steken! Aan de hand van jullie briefing, starten we de zoektocht naar talent. En ja, we gaan graag een stapje verder. We beperken ons niet tot de standaardaanpak van werving en selectie; wij geven deze termen een geheel nieuwe invulling. Van het vinden van kandidaten tot het onboarden, en van het creëren van een geweldige kandidaatervaring tot het versterken van jullie merk – dat is wat wij onder werving en selectie verstaan. Onze focus tijdens deze zoektocht? Het aantrekken én behouden van het juiste talent.

4 Reactie

Wij aan het werk, terwijl jullie alleen maar afwachten? Absoluut niet. Dit is een samenwerking in de ware zin van het woord. Communicatie is essentieel om onze doelen te bereiken. Daarom zorgen we voor regelmatige feedback- en evaluatiemomenten om jullie op de hoogte te houden van de voortgang. Dit stelt ons in staat om onze strategie voortdurend aan te passen en te verfijnen, zodat we samen het doel kunnen halen.

5 Groei

Om vooruitgang te boeken, moet je ook vooruit durven kijken. Dat is ons uitgangspunt in elke samenwerking. We richten ons niet alleen op het behalen van de gestelde doelen, maar kijken verder vooruit. Het uiteindelijke doel gaat verder dan het vinden van nieuw talent. Jullie ambities zijn groter: productiviteit verhogen, omzet stimuleren, groeien, en meer.

In samenwerking met jullie bereiken we niet alleen de gestelde doelen, maar houden we ook het grotere geheel in het oog. Dit vormt de basis van een succesvolle, langdurige HR-partnerschap.

Plan een kennismakingsgesprek in