Hoe helpen we jou?

Zoek je een toffe job die helemaal aan je checklist voldoet? Dan luisteren wij graag naar jouw noden. Interim, deeltijds of  een vast contract…alles is mogelijk! Aan jou de keuze.

1 De ontdekkingsfase.

Jouw verhaal, daar luisteren we graag naar.

Wie ben jij? Dat ontdekken we graag. Niet alleen omdat we curieuzeneuzen zijn, maar vooral omdat we jou beter willen leren kennen. Of je nu al duidelijk weet welke job bij je past of totaal nog geen idee hebt welke richting je uit wilt: wij helpen jou. Samen geven we richting aan jouw toekomst met een gezellige babbel en de nodige dosis koffie en koekjes.

2 De cupidofase.

Jouw match, een job die bij je past.

Oké, we hebben een duidelijk beeld van jou als persoon en de richting die je uit wilt. De volgende stap? Jouw match vinden. Leg jij je lot in onze handen? Dan stellen we enkele jobs en bedrijven voor die matchen met jouw ambities en persoonlijkheid. Liep jij je droomjob al tegen het lijf op onze website en solliciteerde je op die ene vacature die je kriebels geeft? Dan gaan wij na of de job en het bedrijf echt bij je passen. Liefde maakt blind, dus een dubbelcheck is geen overbodige luxe.

3 De verkenningsfase.

De start van een nieuw begin?

Ja, wij geloven erin! De klik met de job én het bedrijf is duidelijk aanwezig. En nu? Tijd voor actie. We stellen je voor aan onze klant. Geen saaie standaardvoorstelling, maar een intrigerende intro. Zo krijgt de klant al een voorproefje van jouw skills en persoonlijkheid. Zien zij ook een potentiële match tussen jou, de job en hun bedrijfscultuur? Dan mag je op sollicitatiegesprek!

4 De datefase.

Het sollicitatiegesprek: jouw moment in de spotlights.

Stress voor je eerste sollicitatiegesprek. We’ve all been there. Zweetpollekes, een knoop in je maag en een onwennig gevoel zijn de herkenbare symptomen. Gelukkig sta je er niet alleen voor! Onze remedie? Je klaarstomen voor het sollicitatiegesprek. We geven je exclusieve sollicitatietips en overlopen samen met jou de belangrijkste zaken. Zo vertrek je met een gerust hart naar je sollicitatiegesprek en maak je gegarandeerd een goede eerste indruk!

5 De should I stay or should I go-fase?

Eerlijke feedback.

Eerlijkheid duurt het langst. Krijgen we te horen van de klant dat je niet in aanmerking komt voor de job? Dan winden we er geen doekjes om en delen we je het nieuws mee. Je krijgt eerlijke feedback waar je direct mee aan de slag kan om je volgende sollicitatiegesprek helemaal te rocken. Ben je aangenomen voor de job? Dan springen we samen met jou een gat in de lucht en krijg je er drie virtuele kussen bovenop (*dat is misschien een beetje teveel van het goede?)