Hoe helpen we jou?

Bij Recrewtment geloven we dat een succesvolle carrière begint met een persoonlijke en strategische benadering van elke fase van uw professionele reis. Onze geïntegreerde aanpak, bestaande uit Rekrutering, Onboarding, Assessment en HR-Advies, is ontworpen om u te ondersteunen bij het vinden van de juiste job, groeien binnen uw rol en uw volledige potentieel te bereiken. Ontdek hoe wij u kunnen helpen om het beste uit uzelf en uw loopbaan te halen.

1 Rekrutering

Vind de perfecte job

Onze rekrutering focust op drie kernwoorden: Rekruteren, Selecteren en Connecteren. We beloven u de beste match te vinden in een van onze 10 specialisaties: Office, Industry, Techniek, Maritiem, Finance, Inside, Cleaning, Logistiek, Customer Excellence en Payroll. We verbinden u met bedrijven waar uw vaardigheden en talenten het beste tot hun recht komen maar waar ook uw personaliteit perfect matcht.

2 Onboarding

We zorgen voor een vliegende start

Ons onboarding-proces bestaat uit vier stappen: Pre-boarding, Onboarding, Continued boarding en Off-boarding. We zorgen ervoor dat u zich vanaf de eerste dag welkom voelt, bieden u de nodige ondersteuning tijdens uw inwerkperiode, begeleiden u in uw verdere ontwikkeling binnen het bedrijf en ondersteunen u ook als u ooit besluit verder te gaan. Zo voelt u zich altijd ondersteund en gewaardeerd.

3 Assessment

Ontdek en ontwikkel uw professionele potentieel

Bij Assessment draait het om diepgaande inzichten en duurzame groei. We helpen u uw volledige potentieel te ontdekken, stimuleren uw professionele groei en zorgen ervoor dat uw talenten optimaal benut worden. Door middel van grondige evaluaties en gerichte ontwikkelingsprogramma’s krijgt u de kans om continu te groeien en uw carrière naar een hoger niveau te tillen.

4 HR-Advies

Krijg strategisch advies voor uw carrièreontwikkeling

Ons HR-Advies ondersteunt u bij het vinden van de juiste functies die passen bij uw vaardigheden, helpen u uw competenties verder te ontwikkelen en zorgen ervoor dat u waardevolle kansen krijgt om binnen een organisatie te groeien. Met ons strategisch advies bent u verzekerd van een carrière vol groei en voldoening.