Vind de collega's die jullie gelukkig maken!

Rekruteren, selecteren, connecteren. 3 woorden, 3 beloftes die we nakomen. We vinden nieuwe medewerkers die het verschil maken voor jullie organisatie. Net zoals wij het verschil maken als jullie rekruteringspartner.

Dit hebben we nodig

Hoe kunnen we jullie helpen?

Nieuwe medewerkers
HR-ondersteuning
0
Specialisaties

6 specialisaties, 6 unieke aanpakken. Op basis van de profielen of HR-diensten die jullie nodig hebben, bepalen we welke niche het beste aansluit bij jullie noden. Zo staan jullie steeds in contact met recrewters die gespecialiseerd zijn in een vakgebied dat in lijn ligt met jullie verwachtingen:

0 %
Successratio

Jullie noden staan centraal. Die vormen de basis om te checken of er een match is tussen de persoonlijkheid van de kandidaat en jullie bedrijfscultuur. Het resultaat? 81% van de voorgestelde kandidaten worden uitgenodigd voor een interview bij onze klanten.

0
Kandidatenbase

In België zijn we pionier op het vlak van digitale organisatie van de kandidatenflow. Wat onze eigen database typeert? Kwaliteit. Elke kandidaat screenen we persoonlijk. Daarna matchen we de juiste collega aan jullie bedrijf met onze matchingtools op basis van AI en NLP gedreven technologie.

 

 

Testimonials

Wat zeggen onze klanten?

Carl Buelens

Recrewtment is sterk in maatwerk en kennis van de klant. De combinatie van een jong en dynamisch bedrijf met een professionele aanpak en inzet van medewerkers met expertise in het uitzendwerk, levert sterke resultaten op.

Kylina Eylenbosch

Recrewtment kent onze verwachtingen en speelt hier sterk op in door steeds de juiste, technische kandidaten aan ons voor te stellen.
Als wij overtuigd zijn van de kandidaat, volgen zij alles zeer goed op totdat de persoon gestart is bij ons.

Recrewtment, jullie HR-rekruteringspartner

Hoe helpen we jullie?

Jullie verhaal, jullie merk, jullie groei. Daar draait het om bij een samenwerking. One size fits all, daar geloven we niet in. Waar we wel in geloven? Een aanpak op maat, waar kandidaten-en klantenbeleving centraal staat.

Daarom vertrekken we altijd van een wit blad, dat we doorheen het traject inkleuren met jullie noden en wensen. Het resultaat?

  • Een succesvol HR-partnership dat gericht is op evolutie & groei
  • Snelle invulling van jullie vacatures door de combinatie van AI en persoonlijkheid
  • Een langdurige samenwerking

Klaar om samen te groeien?

Onze aanpak

Klaar om collega's te vinden die 100% bij jullie passen?

Zoeken jullie nieuw talent om jullie groei te ondersteunen? Dan helpen we jullie om de juiste collega's te vinden.