Hoe maken wij voor jullie het verschil?

Hoe helpen we jullie?

Nieuwe medewerkers
HR-ondersteuning
0
Specialisaties

10 specialisaties, 10 unieke aanpakken. Op basis van de profielen of HR-diensten die jullie nodig hebben, bepalen we welke niche het best aansluit bij jullie noden. Zo staan jullie steeds in contact met Recrewters die gespecialiseerd zijn in een vakgebied dat in lijn ligt met jullie verwachtingen.

0 %
Successratio

Jullie noden staan centraal. Deze gebruiken we als basis om na te gaan of er een match is tussen de persoonlijkheid van de kandidaat en jullie bedrijfscultuur, want “skills matter, personality matters more.” Het resultaat? 81% van de voorgestelde kandidaten worden uitgenodigd voor een interview bij onze klanten.

0
Kandidatenbase

In België zijn we vooruitstrevend op vlak van digitalisering in de kandidatenflow. Wat onze database zo uniek maakt? Kwaliteit. Elke kandidaat screenen we persoonlijk. Daarna matchen we de juiste persoon aan jullie bedrijf met onze matchingtools op basis van AI en NLP gedreven technologie.

 

Testimonials

Wat zeggen onze klanten?

Carl Buelens

Recrewtment is sterk in maatwerk en kennis van de klant. De combinatie van een jong en dynamisch bedrijf met een professionele aanpak en inzet van medewerkers met expertise in het uitzendwerk, levert sterke resultaten op.

Kylina Eylenbosch

Recrewtment kent onze verwachtingen en speelt hier sterk op in door steeds de juiste, technische kandidaten aan ons voor te stellen.
Als wij overtuigd zijn van de kandidaat, volgen zij alles zeer goed op totdat de persoon gestart is bij ons.

Recrewtment, jullie HR-rekruteringspartner

Hoe helpen we jullie?

Jullie verhaal, jullie bedrijf, jullie groei. Daar draait het om bij een samenwerking. One size fits all? Daar geloven we niet in. Een aanpak op maat, waar kandidaten- en klantenbeleving centraal staat, dat is waar wij oprecht in geloven.

Daarom vertrekken we altijd van een wit blad. Doorheen het traject tekenen we de lijnen uit met jullie noden en wensen. Het resultaat?

  • Een succesvol HR-partnership dat gericht is op evolutie & groei
  • Snelle invulling van vacatures door de combinatie van technologie en persoonlijkheid
  • Een langdurige samenwerking

Nog meer weten?

Ontdek hier onze meerwaarde

Klaar om collega's te vinden die 100% bij jullie passen?

Zoeken jullie nieuw talent om jullie groei te ondersteunen? Dan helpen we jullie om de juiste collega's te vinden.