Senior HR Consultant Techniek

Ben jij gepassioneerd door de uitzendsector? Kent het rekruteren geen geheimen meer voor jou en sta jij volledig achter het principe om voor elke kandidaat het onderste uit de kan te halen? Dan nodigen wij jou zeer graag uit om eens langs te komen en kennis te maken met Recrewtment.

 • Recrewtment Mechelen
 • Voltijds
 • Vast
 • 40u/week

Wat ga je doen?

Als HR consultant Techniek ben je de brug tussen onze technische professionals en onze klanten. Je gaat op zoek naar technisch talent en je vindt de perfecte match met jouw klanten.

 • In het algemeen sta je in voor de rekrutering en selectie van geschikte kandidaten met technische achtergrond. Vacatures voor arbeiders zoals lassers, operators, techniekers, elektriciens, monteurs, mekaniekers, enzoverder.
 • Je bent dagdagelijks bezig met het actief zoeken naar kandidaten om mee aan de slag te gaan. Denk maar aan zoekopdrachten op de VDAB, Indeed, LinkedIn,… Hoe voller de agenda, hoe meer kans op succes!
 • Door middel van een doorgedreven en kwalitatief intakegesprek vorm je jezelf een goed beeld van de kandidaat en maak je zo de perfecte match met zoveel mogelijk vacatures en bedrijven. We kijken daarvoor niet enkel naar vacatures van klanten maar ook naar vacatures bij bedrijven die (nog) geen klant zijn van Recrewtment. Op die manier proberen wij de kandidaat optimaal bij te staan in hun zoektocht.
 • Perfecte match gevonden? Dan stel je de kandidaat op een kwalitatieve manier voor aan huidige en potentiële klanten.
 • Als kandidaat wacht je liever niet te lang op feedback dus is het ook jou taak om kort op de bal te spelen en zo snel mogelijk feedback te verkrijgen van de (potentiële) klant. Mag de kandidaat op gesprek bij de (potentiële) klant? Dan zorg je ervoor dat de kandidaat weet waar, wanneer, om hoe laat en bij wie hij/zij moet zijn. Uiteraard zorg je er ook voor dat de kandidaat zich optimaal voorbereidt voor zijn/haar sollicitatiegesprek.
 • Wanneer je de perfecte match tussen kandidaat, vacature en bedrijf hebt gemaakt, maak je ook wekelijks de contracten op en doe je wekelijks ook de verloning voor alle uitzendkrachten.
 • Daarbij ben je natuurlijk ook het aanspreekpunt voor alle vragen van uitzendkrachten of klanten.

Wie ben jij?

 • Enige ervaring als HR Consultant of Recruiter is een must.
 • Een specifiek diploma is bij ons geen must, een bachelor denkniveau wel.
 • Je bent administratief onderlegd, je kan snel de juiste linken leggen, actie ondernemen en de juiste prioriteiten stellen.
 • Je hebt ook een zeer vlotte babbel, makkelijk contacten leggen met klanten en prospecten is dus geen probleem voor je.
 • Omdat bij ons elke dag er anders uitziet ben je ook zeer flexibel naar taken en verantwoordelijkheden toe.

Een dag in het leven van een Recrewter

Al benieuwd hoe je weekagenda eruit kan zien als Recrewter? Aha dan geven we je al een tipje van de sluier. Uiteraard is geen enkele week hetzelfde. Maar hey! Da's juist plezant, toch?

Wat krijg jij in de plaats voor al dat harde werk?

Vast contract

Bij ons mag je zeker zijn van een solide basis en krijg je meteen een vast contract van onbepaalde duur.

Marktconform salaris

We weten dat jouw talenten van onschatbare waarde zijn. Daarom belonen we je met een marktconform salaris dat niet alleen je passie voedt, maar ook je bankrekening laat swingen.

Hospitalisatieverzekering

We verzekeren dat we je niets laten overkomen, maar nemen toch maar het zekerste voor het onzekere (je weet maar nooit met die legendarische teambuildings…).

Maaltijdcheques

Maaltijdcheques van €8 om af en toe eens te genieten van een lekkere lunch met de collega’s.

Ecocheques

Ecocheques van €250 – Wat je hiermee doet? It’s up to you. Plantshoppen of de coolblue website plunderen, behoort in ieder geval tot de mogelijkheden.

Netto-onkostenvergoeding

Extra netto op je rekening. Die woon-werkkosten zijn dus al geregeld.

ADV

12 ADV-dagen – dat kan alleen maar positief zijn voor jouw work-life balance.

Bedrijfswagen + tankkaart

Bedrijfswagen + tankkaart is mogelijk maar hangt af van jouw ervaring in de sector. 

Dynamische en innovatieve omgeving

Je komt terecht in een groeiend bedrijf. Een dynamische en innovatieve omgeving waar we voortdurend bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen.

Solliciteer bij Recrewtment

"*" indicates required fields

Max. file size: 256 MB.