Vind een job

Verfijn zoekopdracht

 • Specialisatie

Alle jobs (167) Specialisatie: Technics

 • Bandenmonteur vrachtwagens


  Overijse, België

  Onze klant is specialist wat betreft het leasen en onderhouden van wagens en vrachtwagens en pech- en rijbijstand. Om hun team in Overijse te versterken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde bandenmonteurs om te werken aan vrachtwagens.

  Bekijk job
 • All-round monteur


  Mechelen, België

  Onze klant is een marktleider in machinebouw voor het verwerken van graan en bloem voor o.a. (dieren)voeding, pasta, chocolade verwerkende bedrijven,... Momenteel zijn ze op zoek naar een veelzijdige en all-round monteur.

  Bekijk job
 • All-round mechanieker


  Mechelen, België

  Onze klant is de specialist als het gaat om outsourcing van technische personeel. Je komt als technieker terecht bij klanten in verschillende sectoren: voeding, farmacie, automotive,... Momenteel zijn ze op zoek naar een all-round mechanieker!

  Bekijk job
 • Algemeen technieker buitendienst


  Kontich, België

  Onze klant is een marktleider op het vlak van totaal inrichting voor magazijnen, autogarages, werkplaatsen,... Wegens sterke groei van het bedrijf zijn ze dringend op zoek naar algemeen technieker buitendienst.

  Bekijk job
 • Werkvoorbereider metaalconstructies


  Mechelen, België

  Onze klant is dé specialist wanneer het gaat om de outsourcing van techniekers en technisch personeel. Voor een nieuw project voor lange termijn zijn we samen met hen op zoek naar een projectleider of werkvoorbereider in de metaalsector.

  Bekijk job
 • Werkvoorbereider formulatie & mengafdeling


  Wijnegem, België

  Onze klant is wereldleider in de productie van soft gel capsules (voedingsuplementen en farmacie). Ter versterking zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider voor de formulatie & mengafdeling.

  Bekijk job
 • Technisch tekenaar constructies


  Beveren, België

  Onze klant is dé speler op de markt wanneer het gaat over outsourcing van techniekers en technisch personeel. Voor een nieuw en langdurig project in Beveren zijn we samen men hen op zoek naar een technisch tekenaar constructies.

  Bekijk job