Vind een job

Verfijn zoekopdracht

 • Specialisatie
Filters resetten

Alle jobs (24) Specialisatie: Maritime

 • Transportplanner Containers


  2500 Lier, België

  Voor onze klant, een transportbedrijf met specialisatie zeecontainertransport, zijn wij op zoek naar een flexibele, collegiale en organisatorische Transportplanner met een goede talenkennis. Geïnteresseerd? Lees dan zeker even verder!

  Bekijk job
 • Zelfstandig Expediteur Antwerpen Zuid


  2000 Antwerpen, België

  Onze klant is een particuliere logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in internationaal transport van voedingsmiddelen en voedselgerelateerde producten. Zij zijn op zoek naar een ervaren Expediteur.

  Bekijk job
 • Wegtransport Coördinator


  2030 Antwerpen, België

  Wil je aan de slag in de logistieke en maritieme wereld en heb je alreeds enkele jaren ervaring in de sector? Zin in een nieuwe uitdaging als Transportcoördinator voor internationaal baantransport? Lees dan zeker verder!

  Bekijk job
 • Transportplanner, Willebroek


  Willebroek, België

  Voor een logistiek familiebedrijf in Antwerpen, met diensten zoals warehousing, transport en distributie, zijn wij op zoek naar een stressbestendige en organisatorische Transportplanner.

  Bekijk job
 • Transportplanner, Schelle


  Schelle, België

  Voor één van de grootste transportorganisaties in België, met een aanbod van logistieke oplossingen voor het vervoer van vloeistoffen, containers en verpakte goederen, zoeken wij een Transportplanner voor tanktransport.

  Bekijk job