Vind een job

Verfijn zoekopdracht

Filters resetten

Alle jobs (70) Voor kantoor: Mechelen

 • Teamleader nacht


  Londerzeel, België

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een teamleader om de nachtploeg aan te sturen.

  Bekijk job
 • Servicemedewerker met kennis montage


  Willebroek, België

  Onze klant is een zeer grote speler in de productie en installatie van tijdelijke woon- en werkunits (containers). We zijn samen met hen op zoek naar servicemedewerkers met kennis montage en een VCA-attest.

  Bekijk job
 • All-round monteur


  Mechelen, België

  Onze klant is een marktleider in machinebouw voor het verwerken van graan en bloem voor o.a. (dieren)voeding, pasta, chocolade verwerkende bedrijven,... Momenteel zijn ze op zoek naar een veelzijdige en all-round monteur.

  Bekijk job
 • All-round mechanieker


  Mechelen, België

  Onze klant is de specialist als het gaat om outsourcing van technische personeel. Je komt als technieker terecht bij klanten in verschillende sectoren: voeding, farmacie, automotive,... Momenteel zijn ze op zoek naar een all-round mechanieker!

  Bekijk job
 • Algemeen technieker buitendienst


  Kontich, België

  Onze klant is een marktleider op het vlak van totaal inrichting voor magazijnen, autogarages, werkplaatsen,... Wegens sterke groei van het bedrijf zijn ze dringend op zoek naar algemeen technieker buitendienst.

  Bekijk job
 • Werkvoorbereider formulatie & mengafdeling


  Wijnegem, België

  Onze klant is wereldleider in de productie van soft gel capsules (voedingsuplementen en farmacie). Ter versterking zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider voor de formulatie & mengafdeling.

  Bekijk job