Vind een job

Verfijn zoekopdracht

Filters resetten

Alle jobs (73) Voor kantoor: Mechelen

 • Servicetechnieker BeNeLux


  Berchem, Antwerpen, België

  Onze klant is een toonaangevende producent van industriële gassen (bijvoorbeeld zuurstof, stikstof,...). Ter ondersteuning zijn we samen met hen op zoek naar een servicetechnieker voor de BeNeLux.

  Bekijk job
 • Lasser / Monteur


  Wuustwezel, België

  Onze klant is een echt familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, herstellen, ontwerpen en ontwikkelen van o.a. zoutstrooimachines en meer.

  Bekijk job
 • All-round monteur


  Mechelen, België

  Onze klant is een marktleider in machinebouw voor het verwerken van graan en bloem voor o.a. (dieren)voeding, pasta, chocolade verwerkende bedrijven,... Momenteel zijn ze op zoek naar een veelzijdige en all-round monteur.

  Bekijk job
 • All-round mechanieker


  Mechelen, België

  Onze klant is de specialist als het gaat om outsourcing van technische personeel. Je komt als technieker terecht bij klanten in verschillende sectoren: voeding, farmacie, automotive,... Momenteel zijn ze op zoek naar een all-round mechanieker!

  Bekijk job
 • Algemeen technieker buitendienst


  Kontich, België

  Onze klant is een marktleider op het vlak van totaal inrichting voor magazijnen, autogarages, werkplaatsen,... Wegens sterke groei van het bedrijf zijn ze dringend op zoek naar algemeen technieker buitendienst.

  Bekijk job
 • Werkvoorbereider machinepark


  Willebroek, België

  Onze klant, een wereldleider in het onderhoud en herstellingen aan magazijntrucks en vorkheftrucks, is wegens groei op zoek naar een werkvoorbereider om te werken in hun nieuwe werkplaats in Willebroek.

  Bekijk job
 • Technisch Operator 2 ploegensysteem


  Puurs, België

  Onze klant is een gekende speler op de farmaceutische markt als het gaat om de verpakking en productie van producten (bijvoorbeeld zalven, emulsies,...). Door continue groei zijn we op zoek naar een Technisch Operator.

  Bekijk job