Veiligheid

Natuurlijk willen we dat jouw tewerkstelling op de meest veilige en ergonomische manier kan verlopen! Niets zo vervelend als een arbeidsongeval. Uiteraard is niet elke werkplek even gevaarlijk, maar het ongeluk schuilt soms in een klein hoekje.

Om de risico’s maximaal te beperken, vinden we het belangrijk dat onze Recrewters goed weten waar jij terecht komt. We gaan ter plaatse bij onze klant en vinden het belangrijk om te zien en te voelen hoe jouw werkplek er nadien zal uitzien. Op die manier kunnen we je niet enkel informeren over wat je mag verwachten, maar kunnen we je gelukkig ook vertellen welke gevaren er schuilen bij jouw nieuwe opdrachtgever. Werk je als bediende, dan kan een beeldscherm, zoals een computer, op lange termijn een factor zijn om rekening mee te houden. Werk je in een productieomgeving, dan weet je waarschijnlijk liefst op voorhand dat een stofmasker, veiligheidsschoenen en een veiligheidshelm verplicht zijn.

Wil je met ons praten over hoe er op jouw werkplek veilig of onveilig wordt gewerkt? Laat het ons dan zeker weten.

“Jouw veiligheid is nu eenmaal onze gemeenschappelijke verantwoordelijkheid.”

Loopt het toch ergens mis? Totaal onverwacht of een ongeluk dat al langer in de lucht hing? Bij Recrewtment voorzien we uiteraard in een snelle en persoonlijke opvolging. Het is maar een kleintje ten opzichte van alle ongemakken die je mogelijk zal ondervinden, maar administratief ben je wel degelijk ingedekt en wordt het werk grotendeels voor jou gedaan.