Werken bij Recrewtment?

Werken bij Recrewtment? Da’s werken bij de tofste Crew van het land! Have you got what it takes?

Topcollega’s, waanzinnige teambuildings, de kans om jezelf te ontwikkelen samen met de organisatie… Er zijn redenen genoeg om bij Recrewtment te solliciteren. Als geen ander beseffen we dat onze collega’s meer verschil maken dan wie dan ook. Lees alles over onze ideale kandidaat en solliciteer via https://recrewtment.be/bedrijf/recrewtment/

Twee handen en twee voeten heeft iedereen, maar bij ons maak je pas echt het verschil met je hands-on attitude, een vlotte babbel, en vooral een sterke dosis ondernemerschap! Op die manier verzoenen we alle belangen van onze klanten en onze kandidaten en uitzendkrachten. We houden van persoonlijkheid (en skills), dus vind je bij ons een bont allegaartje terug van ondernemende collega’s die de dingen graag anders aanpakken.

Nee, bij Recrewtment geen eenheidsworst. De rode draad doorheen ons team zijn onze bedrijfswaarden. Hoe verschillend we ook zijn, deze must-haves zijn voor ons allemaal even heilig.

We love our crew

Bij Recrewtment zijn onze klanten belangrijk, maar plaatsen we jou als collega nog één trapje hoger. Wij zijn er absoluut van overtuigd dat onze klanten er alle baat bij hebben dat jij gelukkig bent in je job. Daarom leggen we jou met plezier op tijd en stond eens goed in de watten.

We love our job

Wij houden van onze job en willen dat ook uitstralen naar klanten en sollicitanten. Wie er niet van houdt om met mensen te praten, komt in onze business waarschijnlijk niet goed tot zijn recht. Het gaat bij Recrewtment dan ook volledig om mensen! Hou je daarnaast ook van een snuifje administratie en haal je de neus niet op voor commercieel werk, dan zit je bij ons zeker goed.

We know our job!

Kennis is het begin van alle wijsheid. Zonder ervaren collega’s, een goede basis sociale wetgeving, inzicht in de verwachtingen van je klanten, is het onmogelijk om je job als Recrewter goed uit te voeren. We investeren dan ook in een goede basisopleiding en zorgen ervoor dat je jezelf kan ontwikkelen tot een echte sectorspecialist. Bij Recrewment zijn we pas tevreden als jij jezelf ontwikkelt tot een heuse sparring partner voor je klanten.

We do our job

Een vlotte babbel is één ding, maar bij Recrewtment zijn we vooral op zoek naar doeners met een vlotte babbel en een luisterend oor.  Wij houden van uitdagingen en zoeken ook collega’s die graag hun tanden zetten in een opdracht. De focus ligt uiteindelijk op de tevredenheid van onze kandidaten, uitzendkrachten en opdrachtgevers. In een jonge organisatie als de onze komt een echte ondernemer pas echt tot zijn recht.

We like a change

Er is niets mis met een beetje verandering zo nu en dan! Soms moet je nu eenmaal out-of-the-box denken om tot het beste resultaat te komen. Wijk jij graag af van het uitgestippelde pad, of ben je eerder iemand het niet bepaald heeft begrepen op routine, dan is Recrewtment misschien wel iets voor jou.