Value-driven HR

Eén belangrijke factor hebben we nog niet toegelicht: onze eigen medewerkers. Onze Recrewters maken  net als onze kandidaten, uitzendkrachten en uzelf deel uit van wat wij onze ‘Crew’ noemen.

Los van alle theoretische usp’s, zijn we ervan overtuigd dat onze mensen voor u het grootste verschil maken. Stuk voor stuk zijn ze erop getraind om u het leven gemakkelijker te maken, maar ook om steeds het best mogelijke resultaat na te streven. Is daarom iedereen bij Recrewtment hetzelfde? Neen, wij beschouwen het als een meerwaarde dat mensen anders zijn en vooral zichzelf kunnen zijn op het werk. Het is net daardoor dat we van elkaar leren en dat we elkaar naar een hoger niveau duwen. Niet elk contact met elke collega zal daarom uniform verlopen. Waar u wél op kan rekenen zijn de waarden die onze mensen uitdragen. U kan deze waarden dan ook steevast terugvinden in elk contact met onze Recrewters.

 

We love our Crew

Onze collega’s vormen de belangrijkste meerwaarde van het bedrijf! Wij streven naar een top crew en geven medewerkers volop de kans om hun carrière verder te ontplooien binnen het bedrijf. U kan rekenen op een team van gepassioneerde collega’s met kennis van de sector.

We love our job!

Wij hebben een passie voor onze job en stralen dit ook uit! We werken graag met én voor mensen en streven een perfecte dienstverlening na. Bij Recrewtment vertrekken we vanuit uw vraag en stemmen we ons aanbod en dienstverlening hierop af. HR voor mensen, door mensen.

We know our job

Wij zoeken naar duurzame en lange termijn oplossingen voor zowel kandidaten als bedrijven.  Door onze jarenlange ervaring in uiteenlopende sectoren, kunnen we de noden perfect inschatten en stellen we een oplossing op maat voor. Door een continue vorming blijven onze medewerkers bovendien op de hoogte van alle nieuwe innovaties en ontwikkelingen.

We do our job!

Wij hanteren een no nonsense aanpak met maximaal resultaat. Door onze dienstverlening op maat weet u op elk moment wat u van ons kan verwachten afgestemd op uw persoonlijke noden. Geen onnodige procedures maar concrete oplossingen, daar gaan we voor!

We like a change!

De noden van bedrijven en medewerkers veranderen. Onze dienstverlening wordt voortdurend afgestemd op deze veranderingen zodat u er zeker van bent dat de oplossingen die we vandaag aanbieden ook morgen nog werken. Innovatie en ontwikkeling zitten in ons DNA!