Hoe pakken we de dingen aan?

Anders en beter! Dat was het motto van Recrewtment in het prilste begin en dat is het ondertussen nog steeds. Wij gaan elke dag voor een andere beleving voor onze klanten, sollicitanten en uitzendkrachten. Wij wijken af van het klassieke pad. Uitzendwerk  heeft jammer genoeg al te lang te kampen met een stoffig imago van onpersoonlijkheid en een gebrek aan innovatieve ideeën. Een verschil maken in het HR-landschap is dan ook onze missie! Futureproof en no nonsense, vormen de hoekstenen van onze filosofie. Dagelijks werken wij verder aan ons grote doel: Recrewtment ontwikkelen tot het uitzendkantoor van de toekomst. Uitzendkantoor versie 2.0.

Een nieuw uitzendkantoor. Het begon ooit als een wild idee in de zomer van 2015. Niet veel later, in september 2015 werd de deur van het eerste Recrewtment-kantoor geopend. Anno 2017 zijn we snel geëvolueerd als organisatie. Meer kantoren, een veel groter team vol enthousiaste Recrewters, en nog  veel meer ideeën en ambities dan twee jaar geleden. Recrewtment maakt inmiddels deel uit van de Samsic Holding. De samenwerking met deze internationale groep – die wereldwijd 70 000 medewerkers telt – laat ons toe om snel te groeien, te innoveren op maat van uw verwachtingen en om u de garantie te geven op een solide financiële samenwerking. We werken niettemin volledig autonoom en combineren zo de schaalvoordelen van een multinational met de wendbaarheid van een kmo. Het beste van twee werelden!

De komende jaren zullen wij op onze geheel eigen wijze blijven inzetten op innovatie, groei en maatwerk: vernieuwend, gedurfd, en een tikkeltje anders. Wat niet zal veranderen is onze blijvende focus op toekomstgerichte oplossingen en no nonsense. Geen gezever: de beste oplossing is meestal een oplossing die niet veel uitleg behoeft. Op die manier zal Recrewtment zich blijven profileren als een ondernemende en een door waarden gestuurde partner.

We love our Crew

Onze collega’s vormen de belangrijkste meerwaarde van het bedrijf! Wij streven naar een top crew en geven medewerkers volop de kans om hun carrière verder te ontplooien binnen het bedrijf. U kan rekenen op een team van gepassioneerde collega’s met kennis van de sector.

We love our job!

Wij hebben een passie voor onze job en stralen dit ook uit! We werken graag met én voor mensen en streven een perfecte dienstverlening na. Bij Recrewtment vertrekken we vanuit uw vraag en stemmen we ons aanbod en dienstverlening hierop af. HR voor mensen, door mensen.

We know our job

Wij zoeken naar duurzame en lange termijn oplossingen voor zowel kandidaten als bedrijven.  Door onze jarenlange ervaring in uiteenlopende sectoren, kunnen we de noden perfect inschatten en stellen we een oplossing op maat voor. Door een continue vorming blijven onze medewerkers bovendien op de hoogte van alle nieuwe innovaties en ontwikkelingen.

We do our job!

Wij hanteren een no nonsense aanpak met maximaal resultaat. Door onze dienstverlening op maat weet u op elk moment wat u van ons kan verwachten afgestemd op uw persoonlijke noden. Geen onnodige procedures maar concrete oplossingen, daar gaan we voor!

We like a change!

De noden van bedrijven en medewerkers veranderen. Onze dienstverlening wordt voortdurend afgestemd op deze veranderingen zodat u er zeker van bent dat de oplossingen die we vandaag aanbieden ook morgen nog werken. Innovatie en ontwikkeling zitten in ons DNA!