Recrewtment Technics

Wij vinden wat iedereen zoekt!

Wesley werkte zes jaar als rekkenvuller bij een gekende supermarktketen. Maar na al die jaren was het tijd voor iets nieuws. Hij schreef zich in voor een opleiding elektromechanica in avondschool, want aan technische profielen was en is er nog steeds een groot gebrek. De keuze voor elektromechanica was een keuze voor een mooie toekomst. Een afwisselende job als vakman met veel zekerheid op lange termijn. De verbazing was dan ook groot toen Wesley begon te solliciteren. Hij meldde zich aan bij verschillende werkgevers en selectiebureaus, maar geraakte nergens verder dan het onthaal.

Zijn bezoek aan Recrewtment was in die zin een verademing. Na een paar spreekwoordelijke deksels op de neus namen onze collega’s de tijd om te luisteren naar het verhaal en de drijfveren van Wesley. Met succes! Na een eerste interview werd Wesley voorgesteld aan vier verschillende klanten. Niet één optie, maar vier dus! Kort nadien ondertekende hij zijn contract bij Recrewtment en ging hij aan de slag als onderhoudstechnieker. Echt gebeurd: erewoord!

Specialist in werving en selectie technische profielen

Het verhaal van Wesley is geen alleenstaand geval bij Recrewtment Technics. Enerzijds trekken we door onze specialisatie in technische banen en onze kritische aanpak steeds meer technische profielen aan. Anderzijds vinden ook bedrijven hun weg naar ons. Hierdoor zorgen we voor de ideale context voor kandidaten en opdrachtgevers: een groot aanbod aan vacatures en een groot netwerk van beschikbare kandidaten.

Naast deze instroom langs twee zijden, maakt Recrewtment Technics écht een verschil door onze ervaring en oog voor de perfecte match. We helpen bijna dagelijks de juiste vakman of vakvrouw aan de juiste technische vacature. Het gaat daarbij concreet om vacatures als elektrotechniekers, onderhoudsmecaniciens, storingstechniekers, lassers, meet- en regeltechniekers,… Een actueel overzicht van onze technische vacatures vind je onderaan deze pagina.

Onze consultants zorgen voor de juiste technische match

Recrewtment, da’s een sterke dosis ondernemerschap, marktkennis, een breed commercieel netwerk en een luisterend oor. Onze consultants zijn ervaren en opgeleide technische experts binnen hun domein en maken ook in een krappe kandidatenmarkt de juiste technische match. Zelfs onder tijdsdruk.