Recrewtment Office

Een job in administratie? Zoek niet verder!

Onze afdeling Recrewtment Office staat garant voor de invulling van administratieve vacatures. Met zo’n naam kon het natuurlijk haast niet anders. We mikken daarbij enerzijds op kandidaten en vacatures met een algemene administratieve insteek, maar ondersteunen onze klanten ook met geschikte kandidaten voor administratieve jobs met een meer gespecialiseerd karakter. Wat we daarmee bedoelen? Wel, concreet richten we ons op de klassieke administratief bediende, maar kan je bij Recrewtment Office ook terecht voor jobs als payrollmedewerker, marketing assistant, commercieel bediende, customer service medewerker , management assistant of receptioniste.

We kijken verder dan onze neus lang is

We trekken daarbij onze klassieke niche-aanpak door voor administratieve vacatures en kandidaten. Belangrijk is dat we dankzij Recrewtment Office onze kandidaten kunnen begeleiden naar een breed aan vacatures, zowel (administratie dus), als voor andere afdelingen. Dankzij onze administratieve focus zijn we in staat om onze sterk gespecialiseerde blik op kandidaten en sectoren te combineren met een open vizier naar kandidaat-werknemers toe. Weg met het hokjesdenken en de oogkleppen! Als kandidaat trek je bij Recrewtment Office een blik aan mogelijkheden open.

Een kandidaat die bij ons over de vloer komt zal ervaren dat we ook zeer geïnteresseerd zijn in de persoon zelf. Wat zijn je drijfveren, je motivatie? In welke omgeving komen jouw skills en persoonlijkheid het best tot hun recht? Natuurlijk zijn vaardigheden en competenties belangrijk, maar om jou en je toekomstige werkgever echt gelukkig te maken, kijken we vooral naar een goede company fit, dus ook op persoonlijk vlak. Onze vacatures zijn voor 95% gericht op de lange termijn: langdurige opdracht, optie vast of onmiddellijke vaste indienstname. Het hoeft dus niet te verbazen dat we niet enkel kijken naar de “harde” kant van je cv (wat je kan), maar ook naar de “zachte” kant (wie je bent).