Recrewtment Inside

Inside, de naam zegt het zelf: onze Inside-collega’s werken dag in dag uit met u, naast u en binnen dezelfde vier muren. Waarom zou ik dat willen, denkt u? Ons aanstekelijke enthousiasme is mogelijk al een eerste bijzonder overtuigend element, maar daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer voordelen.

Werken met Recrewtment Inside betekent om te beginnen dat we 100% dedicated op uw project werken. Gaat u op zoek naar een groot aantal medewerkers op korte termijn en zoekt u een tijdelijk verlengstuk van uw personeelsdienst, dan kan Inside voor u een meerwaarde betekenen. U haalt een partner met expertise in huis, uw personeelsdienst wordt niet onnodig overbelast, en de werving kan op een aangename manier verlopen voor alle partijen. Natuurlijk zorgen we voor een regelmatig overleg met alle betrokken afdelingen en managers, zodat we rekening houden met alle voorkeuren en belangen. Bij Inside werken we niet 100% op maat, maar 200%!

 

Eenmaal onze klanten van Recrewtment Inside geproefd hebben, is het moeilijk om nadien vrede te nemen met minder. Het gebeurt dan ook regelmatig dat een tijdelijk project uitmondt in een vaste samenwerking. Voorbeelden zijn er genoeg. Taken worden netjes verdeeld tussen u en Recrewtment, met duidelijke afspraken en op regelmatige basis tijd voor overleg. Zijn er dingen die goed lopen? Super! Kunnen een aantal zaken worden geoptimaliseerd? Dan sturen we met plezier onze werking bij. Houdt u graag het overzicht op de planning, maar schakelt u Recrewtment in voor de selectie van de juiste medewerkers? Prima! Schakelt u ons ook graag mee in voor het aanleveren van werkkledij of het toelichten van de onboarding-procedure voor nieuwe uitzendkrachten? Allemaal mogelijk!

 

Inside kan dus heel wat betekenen in verschillende situaties. Maar ook voor klanten die zover (nog) niet willen gaan, hebben we mogelijkheden. Aangezien we bij Recrewtment steeds op maat van onze klant werken, is het perfect mogelijk om onze consultants bijvoorbeeld één keer per week ter plaatse te laten komen bij u op de werkvloer. Heeft u dringende vragen? Of wordt u overspoeld door een massa vragen van uitzendkrachten? Dan nemen we ook op deze manier graag bij u de werkdruk weg.