Recrewtment Customer Excellence

Voor de meest klantgerichte medewerkers moet je hier zijn!

Echt gebeurd! Enigszins teleurgesteld door een aantal negatieve sollicitaties ontmoetten we Lotte, een wel zeer klantgerichte kandidate. Deze jonge mama was altijd actief als winkelbediende. Ze hield van haar job, gaf graag advies en kon zelfs met de meest kritische klanten zonder problemen overweg, maar elke zaterdag werken was helaas niet langer mogelijk. Opvangproblemen, weet je wel… Daarom was ze al enige tijd op zoek naar een administratieve job die ze beter kon combineren met haar gezinssituatie. Maar die zoektocht verliep niet van een leien dakje. Zonder meer een klassiek verhaal van gebrek aan relevante ervaring. Toen kwam ze bij ReCrewtment Customer Excellence terecht.

Onze collega’s namen de tijd, hadden oor voor haar verhaal en gingen op zoek naar een oplossing die haar op het lijf geschreven was. En met resultaat: we vonden een opportuniteit als klantendienstmedewerker. Administratief werk: check! Contact met klanten: check. Luisteren en adviseren: check. En bovenal: slechts één halve zaterdag per maand werken: viermaal check. Iedereen tevreden en niet in het minst onze nieuwe uitzendkracht. Vier maanden later ondertekende Lotte haar contract voor onbepaalde duur.

Een klantgerichte aanpak voor klantgerichte functies

Hoe pakten de collega’s van Customer Excellence dat aan? Wel, in een dergelijke functie werkt een klantvriendelijke aanpak natuurlijk het best! We luisteren naar de noden van de kandidaat en koppelen deze aan de juiste opdracht én aan de juiste werkgever. Een kandidaat-werknemer in een klantgerichte functie wordt door ons uitgebreid gebrieft en komt dan ook nooit onvoorbereid aan op zijn of haar eerste werdag. Ook hier blijven we trouw aan onze baseline: no nonsense en futureproof. We gaan voor een oplossing die voor alle betrokken partijen werkt op lange termijn en geven onze eerlijke feedback. Duidelijkheid en enthousiasme zijn hier de stokpaardjes van onze Customer Excellence dienst.

Customer service: een brede waaier aan vacatures

Onze collega’s zijn dagelijks in de weer met vacatures en kandidaten gericht op contact met klanten: verkoopmedewerkers, onthaal- en receptiebedienden, telefonisten, medewerkers in callcenters, klantendienstmedewerkers, commerciële binnendienstmedewerkers, inside sales, hostessen, helpdesk medewerkers,… Neem hieronder een kijkje in ons vacature-aanbod.