Recrewtment Cleaning

Citroen? Eucalyptus? Of liever ‘gewoon’ lentefris?

True story! Vrijdagochtend 10u. Onze klant, een schoonmaakbedrijf dat op Recrewtment rekent voor de rekrutering van zijn poetshulpen, bezorgt onze collega’s een dringende aanvraag! Graag tegen maandag tien geschikte en gescreende poetshulpen aanbieden voor een nieuwe werf. De opstart van deze nieuwe werf was een eenmalige opportuniteit. Zonder onze inspanning viel het nieuwe project van onze opdrachtgever meteen in het water. Niets doen was dus geen optie.

De collega’s bleven uiteraard niet bij de pakken zitten. Gelukkig was er een reserve met geschikte kandidaten en kon de klant snel uit de nood worden geholpen. Op maandag ging het nieuwe project van start zoals gepland en haalde onze opdrachtgever een klant binnen op lange termijn! Iedereen gelukkig. Nu, maanden later, werden de eerste vaste contracten uitgedeeld aan deze uitzendkrachten. Een mooi verhaal: uitzendwerk op zijn best!

“Een mooi verhaal: uitzendwerk op zijn best!”

Laat je zelf af en toe wel eens je woonst of je kantoorruimte onder handen nemen door een schoonmaakfirma? Dan herken je ongetwijfeld de frisse citroengeur als je binnenkomt nadat de poetsdame (of poetsman) is langsgeweest. Maar bovenal zal je als geen ander beseffen dat je ook graag hebt dat het werk grondig gebeurt. Hetzelfde geldt voor onze collega’s. Zij weten als geen ander wat een klant belangrijk vindt en spelen daar graag op in. Een goede opvolging van het werk is dan ook van groot belang. Idem dito voor flexibiliteit en voor een correcte facturatie. Laat dat nu toevallig drie zaken zijn waarin onze collega’s absoluut gespecialiseerd zijn!