Recrewtment

Recrewtment goes Finance!

Is er beter nieuws om de maand te beginnen dan met een aankondiging van een nieuwe afdeling en collega? Wij vinden alvast van niet! Deze week klonk het startschot voor de afdeling Finance bij Recrewtment.

De naam zegt het natuurlijk zelf. De nieuwste telg binnen de Recrewtment-familie zal zich toespitsen op de markt van financiële profielen. Opdrachtgevers en werkzoekenden kunnen bij ons terecht voor een breed pallet aan financieel getinte vacatures: credit controllers, hulpboekhouders, boekhouders, auditors, finance managers tot CFO’s worden met veel plezier verder geholpen door Tim Steurs – een doorwinterde professional binnen het segment. Op die manier gaan we verder met onze focus op uitgebreide expertise binnen elke niche waarin we onszelf profileren.

Wat doen we anders? Bij Recrewtment kan je als kandidaat en als opdrachtgever zowel terecht voor zowel een vaste job, een tijdelijke vacature op projectbasis of een tijdelijke vacature die uitmondt in een vast contract. We gaan voor maatwerk waarbij we zekerheid en flexibiliteit optimaal op elkaar afstemmen.

“We combineren interim en vaste aanwerving! Vanzelfsprekend werken we ook 100% confidentieel!”

Uitvalsbasis voor deze nieuwe niche is onze nieuwste locatie in de Uitbreidingsstraat te Berchem. Interesse om kennis te maken met onze no-nonsense aanpak?
Laat het ons weten via finance@recrewtment.be of contacteer Tim per telefoon via 0479 90 18 51.