Office Antwerpen

Senior HR Consultant Office

Een bestaande afdeling naar een hoger niveau tillen, dat is jouw missie! Sta jij al te popelen om ondergedompeld te worden in de wondere wereld van Recrewtment? Aarzel dan niet langer en kom bij ons op de koffie!

 • Recrewtment Berchem
 • Voltijds
 • Vast
 • 40u/week

Wat ga je doen?

Als ervaren HR Consultant sta je mee in voor het naar een hoger niveau tillen van een bestaande afdeling. Searchen, screenen, voorstellen en opvolgen zullen jouw dagelijkse bezigheden zijn als HR Consultant. Daarnaast zal je ook op commercieel vlak jouw stempel kunne drukken. Kandidaat-klant/prospect en klant/prospect-kandidaat matchen doe je met je ogen dicht (niet letterlijk hé…)!

 • In het algemeen sta je in voor de rekrutering en selectie van geschikte ‘office’ kandidaten. Vacatures voor bedienden in administratie, de HR sector, de commerciële sector, enzoverder. behoren tot jouw specialisatie.
 • Je bent dagdagelijks bezig met het actief zoeken naar kandidaten om mee aan de slag te gaan. Denk maar aan zoekopdrachten op de VDAB, Indeed, LinkedIn,… Hoe voller de agenda, hoe meer kans op succes!
 • Door middel van een doorgedreven en kwalitatief intakegesprek vorm je jezelf een goed beeld van de kandidaat en maak je zo de perfecte match met zoveel mogelijk vacatures en bedrijven. We kijken daarvoor niet enkel naar vacatures van klanten maar ook naar vacatures bij bedrijven die (nog) geen klant zijn van Recrewtment. Op die manier proberen wij de kandidaat optimaal bij te staan in hun zoektocht.
 • Perfecte match gevonden? Dan stel je de kandidaat op een kwalitatieve manier voor aan huidige en potentiële klanten.
 • Als kandidaat wacht je liever niet te lang op feedback dus is het ook jou taak om kort op de bal te spelen en zo snel mogelijk feedback te verkrijgen van de (potentiële) klant. Mag de kandidaat op gesprek bij de (potentiële) klant? Dan zorg je ervoor dat de kandidaat weet waar, wanneer, om hoe laat en bij wie hij/zij moet zijn. Uiteraard zorg je er ook voor dat de kandidaat zich optimaal voorbereidt voor zijn/haar sollicitatiegesprek.
 • Wanneer je de perfecte match tussen kandidaat, vacature en bedrijf hebt gemaakt, maak je ook wekelijks de contracten op en doe je wekelijks ook de verloning voor alle uitzendkrachten.
 • Daarbij ben je natuurlijk ook het aanspreekpunt voor alle vragen van uitzendkrachten of klanten.
 • Je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor het uitbouwen van een actieve klantenportefeuille waarmee je in nauw contact staat. Dat wil dus zeggen dat je actief op zoek gaat naar interessante bedrijven in de regio en je overtuigt ze om met Recrewtment samen te werken.

Waar blink jij in uit?

 • Een specifiek diploma is bij ons geen must, een bachelor denkniveau wel.
 • Je bent administratief onderlegd, je kan snel de juiste linken leggen, actie ondernemen en de juiste prioriteiten stellen.
 • Ervaring als HR Consultant of Recruiter in de uitzendsector is een must.
 • Je hebt ook een zeer vlotte babbel, makkelijk contacten leggen met klanten en prospecten is dus geen probleem voor je.
 • Omdat bij ons elke dag er anders uitziet ben je ook zeer flexibel naar taken en verantwoordelijkheden toe.

Waar kom je terecht?

Je komt niet alleen terecht bij de leukste Crew van het land, maar ook bij Celin en Annelies. Ze zien overal het positieve in, hebben een ongelofelijke drive en zijn echt #oneteam. Je zal door hen dus volledig ondergedompeld worden in de wereld van de rekrutering. Zij zitten vol ongeduld te wachten om jou mee onder hun vleugels te nemen.

Maar dat is nog niet alles!

Flauwe- en minder flauwe moppen, het occasionele pintje of cavaatje en teambuildings om nooit te vergeten. Dat krijg je er gratis en voor niets bij als recruiter bij onze crew. Lucky you!

Binnen Recrewtment kijken we ook naar waar jij echt goed in bent en zetten we maximaal in op de ontwikkeling van jouw talenten. Niet alleen jouw skills, maar ook je persoonlijkheid en de groei hiervan staan bij ons centraal.

vacature-indienen-hr-vind-een-werknemer

Een dag in het leven van een Recrewter

Al benieuwd hoe je weekagenda eruit kan zien als Recrewter? Aha dan geven we je al een tipje van de sluier. Uiteraard is geen enkele week hetzelfde. Maar hey! Da's juist plezant, toch?

monday tuesday wednesday thursday friday
Office-Antwerpen-recruiter-recrewtment
8u20

Dorien vertelt wat ze allemaal meemaakte tijdens haar Festivalweekend #jawadde

9u30

Teamoverleg met Dorien.

12u00

Screeningsgesprek met Emma

14u00

Sollicitaties van het afgelopen weekend verwerken.

9u00

Nieuwe vacatures publiceren

11u45

Contractondertekening met een starter (waar is die cava?)

14u30

Interne opleiding volgen

11u00

Verwerken van de prestaties

13u00

Lunchke met Dorien in The Greenhouse

15u30

Klantenbezoek

Weekendplannen bespreken (moet ook gebeuren 😉)

Screeningsgesprek met Pieter

Kandidaat komt testen afleggen

8u30

Sollicitaties inplannen

10u00

Kandidaten opbellen

12u30

Pizza'ke bestellen #vettigevrijdag #dikverdiend

Wie ben jij?

Iedereen is anders & zo hebben we het graag! Vertel ons jouw uniek verhaal & stiekeme voorkeuren.

Zelfstandig

Groepsdier

Sloddervos

Mr Proper

Doener

Denker

Beller

Mailer

Discreet

Open boek

Er staat uiteraard iets tegenover al dat harde werk.

Marktconform salaris

We weten dat jouw talenten van onschatbare waarde zijn. Daarom belonen we je met een marktconform salaris dat niet alleen je passie voedt, maar ook je bankrekening laat swingen.

Maaltijdcheques

Maaltijdcheques van €8 om af en toe eens te genieten van een lekkere lunch met de collega’s.

Ecocheques

Ecocheques van €250 – Wat je hiermee doet? It’s up to you. Plantshoppen of de coolblue website plunderen, behoort in ieder geval tot de mogelijkheden.

Groeikansen

Samen stellen we een groeitraject op, zodat jij jezelf optimaal kan ontplooien. Jij kiest welke opleidingen je wilt volgen.

Hospitalisatieverzekering

We verzekeren dat we je niets laten overkomen, maar nemen toch maar het zekerste voor het onzekere (je weet maar nooit met die legendarische teambuildings…).

Netto onkosten vergoeding

Extra netto op je rekening, da's mooi meegenomen! Die woon-werkkosten zijn dus al geregeld.

Vast contract

Bij ons mag je zeker zijn van een solide basis en krijg je meteen een vast contract van onbepaalde duur.

ADV

12 ADV-dagen – dat kan alleen maar positief zijn voor jouw work-life balance.

Bedrijfswagen + tankkaart

Commerciële bezoeken doen in Recrewtment stijl.

Solliciteer bij Recrewtment

"*" indicates required fields

Max. file size: 256 MB.