Recrewtment

Good morning, Temse!

Recrewtment opent eerste kantoor in Oost-Vlaanderen.

Niets leuker dan het nieuwe jaar in te zetten met goed nieuws! Op maandag 7 januari openen we onze nieuwste vestiging in de Hoogkamerstraat 337 in  Temse, op de grens met de gemeente Sint-Niklaas.

Deze nieuwe vestiging in Temse is voor ons het eerste kantoor in de provincie Oost-Vlaanderen. Een bewuste keuze, aldus CEO Andreas Pfeffer: “met een matuur kantorennetwerk in de Antwerpse regio is het moment gekomen om onze vleugels verder uit te slaan. Het Waasland is voor ons een logische volgende stap. Via het kantoor in Temse zullen we nog beter in staat te zijn om een antwoord te bieden op vragen van onze bestaande klanten in die regio, maar gaan we ook voor een betere bereikbaarheid voor kandidaten uit de provincie Oost-Vlaanderen. “We love our crew” is geen holle slogan: we willen echt zo dicht mogelijk bij onze kandidaten staan en een vlotte toegang tot onze kantoren en onze Recrewters is daarbij een belangrijk element. Maar ook voor onze interne organisatie is Temse goed gelegen: collega’s die ’s ochtends regelmatig tijd verliezen onderweg naar de Kennedy-tunnel, kunnen vanaf nu hun stressgehalte verlagen door in te loggen op één van onze flexwerkplekken.”

Het aanspreekpunt voor klanten is Steve Verfaillie. Steve verdiende in het verleden reeds zijn strepen in de uitzendsector en heeft ruime ervaring met het uitbouwen van nieuwe kantoren. In eerste instantie zullen Steve en nieuwbakken collega-Recrewter Steflyn Camu zich toespitsen op de rekrutering van logistieke en technische kandidaten, maar evenzeer op sollicitanten met eerder administratieve of commerciële talenten. “Gezien de vele distributiecentra in de regio van Temse en Sint-Niklaas, en de grote vraag naar deze schaarse profielen, zal onze afdeling Logistiek een belangrijk speerpunt vormen”, aldus Steve. “Magazijniers, orderpickers, heftruckchauffeurs, reachtruckers, chauffeurs mogen zich vanaf januari met veel plezier aanmelden!” Recrewtment trekt opnieuw vol de kaart van maatwerk en een gepersonaliseerde aanpak en net daarom werken Steflyn en Steve op afspraak. “Kandidaten kunnen bij ons rekenen op een warm onthaal gesprek en op een goed gesprek, dus plannen we ook graag voldoende tijd in voor elke bezoeker. Tijdens zo’n gesprek kijken we verder dan louter het cv, maar nog meer naar de persoon die erachter verstopt zit. Of zoals onze baseline het mooi formuleert: skills matter, personality matters more!”