Recrewtment

Goede voornemens in Mechelen!

Recrewtment opent nieuw kantoor in Mechelen

Het nieuwe jaar is goed en wel begonnen. De feestjes en recepties zijn stilaan achter de rug en de goede voornemens zijn stilaan allemaal uitgesproken. Tijd om er nu ook echt werk van te maken! Dezelfde vlieger gaat ook op bij Recrewtment. 2018 biedt ons een nieuwe gelegenheid om nog meer werk te maken van onze basisdoelstelling: een uitdager worden op de Belgische uitzendmarkt! Een eerste stap in de goede richting is de nakende opening van ons nieuwe kantoor in Mechelen! Inderdaad, U leest het goed. De stad van de Sint-Romboutskathedraal, van de Racing en de KV en van het Speelgoedmuseum.

Gedelegeerd bestuurder van Recrewtment, Andreas Pfeffer, legt de keuze voor Mechelen uit: “vanaf het prille begin van onze organisatie in 2015 was onze filosofie zeer duidelijk. We leggen de nadruk op waar het binnen HR nu eenmaal om draait: mensen! Dat onze innovatieve aanpak werkt, tonen de cijfers van de afgelopen jaren. Met onze nieuwe vestiging in Mechelen openen we onze zevende locatie. Mechelen was een evidente keuze. Het vormt de brug tussen onze vestigingen in Antwerpen en de Brusselse regio. Bovendien is het economisch gezien evenzeer een regio met vele mogelijkheden.” De honger van Recrewtment is hierbij nog niet gestild, want later dit jaar staan nog meerdere nieuwe kantoren op de planning: “naast de verdere uitbouw van ons marktaandeel in Antwerpen willen we namelijk ook onze dekking in Vlaanderen verbeteren. Dit is cruciaal zodat we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen in hun behoeften.”

“Naast de verdere uitbouw van ons marktaandeel in Antwerpen willen we namelijk ook onze dekking in Vlaanderen verbeteren.”

Britt en Jonas zijn de twee Recrewters van dienst die het nieuwe agentschap zullen bemannen (of bevrouwen). Met een duidelijke focus én expertise inzake technische profielen en -vacatures, gaan zij voor kandidaten op zoek naar een geschikte job. Kandidaten kunnen bij ons rekenen op een vriendelijk onthaal met de glimlach! Positieve vibes werken aanstekelijk in het sollicitatieproces, zowel voor kandidaten, klanten als onszelf, aldus Britt. We kijken in onze screening zowel naar de ‘technische’ kant van de zaak (cv, referenties, goede inschatting van competenties) als naar de persoonlijke kant in elke verhaal. Dankzij ons luisterend oor leren we onze kandidaten en klanten goed kennen en maken we dikwijls het verschil omdat we details zien die niemand anders ziet.

Jonas zorgt ervoor dat kandidaten nadien aan de juiste klant worden gekoppeld: intake van vacatures met oog voor detail en kennis van zaken – ruim tien jaar ervaring in technische rekrutering – en duidelijke afspraken over profielen en communicatie. U moet bij ons geen schrik hebben van een overload van cv’s die niet in aanmerking komen: net om dat te vermijden, werkt u met Recrewtment. Ontmoet u een geschikte kandidaat, dan bespreken we graag op welke manier we kunnen samenwerken: neemt u uw witte raaf graag onmiddellijk vast in dienst of werkt u liever met een interimperiode? Alles is bespreekbaar bij Recrewtment, want wij werken op de manier die u verlangt! Maar ook de gelukkige kandidaat verliezen we niet uit het oog: om de samenwerking zo positief als mogelijk te laten verlopen, houden we graag bij alle partijen vinger aan de pols. Zo maken we van elke tewerkstelling graag een succes!

De opening van het nieuwe kantoor is gepland voor maandag 29 januari 2018.