Recrewtment

Allez, Warren!

Recrewtment supportert tijdens de Tour de France voor Fortuneo-Samsic

Deze zaterdag start met de Tour de France de jaarlijkse hoogmis van het wielerseizoen. De 105e editie van de Ronde van Frankrijk wordt op gang geschoten in Noirmoutier-en-l’Île in de Vendée op 7 juli, en eindigt op zondag 29 juli op de vermaarde Champs-Elysées.

Warren Barguil

Recrewtment, en bij uitbreiding de hele Multi Masters Group, zal drie weken lang als één man achter het team van Fortuneo – Samsic staan. Het team, sinds begin dit jaar gesponsord door ons Franse moederbedrijf Samsic, kan rekenen op enkele kleppers. De bekendste is ongetwijfeld Warren Barguil. De 26-jarige Fransman ontpopte zich vorig jaar in de Tour de France met twee ritzeges tot meester van de bergritten. Bovendien kreeg hij in Parijs de bolletjestrui als beste klimmer en ook de prijs van de strijdlust – ten koste van eeuwige aanvaller Thomas De Gendt.

De kopman van Fortuneo – Samsic kan rekenen op de onvoorwaardelijke steun van de ervaren klimmer Brice Feillu. Deze

Fransman won in 2009 zelf een rit in de Ronde van Frankrijk en sloot het wielerfeest vorig jaar af als zestiende. Voorts rekent het Franse team onder meer op de ervaren Amaël Moinard en het jonge, aanstormende talent Elie Gesbert.

Samsic & Recrewtment

Samsic, één van de grootste facilitaire dienstverleners in Europa, stapte begin dit jaar in het wielrennen. Het bedrijf, onder leiding van Christian Roulleau, had al ervaring als sponsor in de sport. Sinds 2004 prijkt de naam van het bedrijf op de truitjes van de Franse voetbalploeg Stade Rennes. “Vorig jaar mocht ik een Tourrit volgen in de auto van het Fortuneo-team. Een unieke ervaring. We hebben dan ook niet lang getwijfeld om in dit wielerproject te stappen. We kijken er enorm naar uit om Warren Barguil en zijn ploegmaats – met de naam Samsic op hun truitje – te zien schitteren in de Tour de France”, aldus president-directeur Christian Roulleau.

Binnen de Samsic Holding is Recrewtment de Belgische uitzendpoot van het Franse concern. Recrewtment biedt hr-oplossingen aan, zowel op vlak van uitzendarbeid als permanent placement. Neem zeker een kijkje op www.recrewtment.be om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.