Werken bij Recrewtment

Werken bij Recrewtment? Da’s werken bij de tofste Crew van het land! Twee handen en twee voeten heeft iedereen, maar bij ons maak je pas echt het verschil met je hands-on attitude, een vlotte babbel, en vooral een sterke dosis ondernemerschap!

Een team vol toffe collega’s, waanzinnige teambuildings, de kans om jezelf te ontwikkelen tot een heuse sectorspecialist… Er zijn redenen genoeg om bij Recrewtment te solliciteren! Bij ons vind je zowat alle types van persoonlijkheden terug. Geen eenheidsworst, maar wel een bont allegaartje van ondernemers die geregeld de stoute schoenen aantrekken. De rode draad doorheen ons team zijn onze bedrijfswaarden. Hoe verschillend we ook zijn, deze must-haves zijn voor ons allemaal even heilig.

We love our crew

Bij Recrewtment zijn onze klanten belangrijk, maar plaatsen we jou als collega nog één trapje hoger. Wij zijn er absoluut van overtuigd dat onze klanten er alle baat bij hebben dat jij gelukkig bent in je job. Daarom leggen we jou met plezier op tijd en stond eens goed in de watten.

We love our job

Wij houden van onze job en willen dat ook uitstralen naar klanten en sollicitanten. Wie er niet van houdt om met mensen te praten, komt in deze job waarschijnlijk niet goed tot zijn recht. Onze job draait dan ook volledig om mensen! Hou je daarnaast ook van een snuifje administratie en haal je de neus niet op voor commercieel werk, dan zit je bij Recrewtment zeker goed.

We know our job!

Kennis is het begin van alle wijsheid. Zonder ervaren collega’s, een goede basis sociale wetgeving, inzicht in de verwachtingen van je klanten, is het onmogelijk om je job als Recrewter goed uit te voeren. We investeren dan ook in een goede basisopleiding en zorgen ervoor dat je jezelf kan ontwikkelen tot een echte sectorspecialist. Bij Recrewment zijn we pas tevreden als jij jezelf ontwikkelt tot een heuse sparring partner voor je klanten.

We do our job

Een vlotte babbel is één ding, maar bij Recrewtment zijn we vooral op zoek naar doeners met een vlotte babbel en een luisterend oor.  Wij houden van uitdagingen en zoeken ook collega’s die graag hun tanden zetten in een opdracht. De focus ligt uiteindelijk op de tevredenheid van onze kandidaten, uitzendkrachten en opdrachtgevers. In een jonge organisatie als de onze komt een echte ondernemer pas echt tot zijn recht.

We like a change

Er is niets mis met een beetje verandering zo nu en dan! Soms moet je nu eenmaal out-of-the-box denken om tot het beste resultaat te komen. Wijk jij graag af van het uitgestippelde pad, of ben je eerder iemand het niet bepaald heeft begrepen op routine, dan is Recrewtment misschien wel iets voor jou.