Waarom kiezen voor Recrewtment?

Goeie vraag! Al moeten we niet lang zoeken naar het antwoord! Wij zijn toch een beetje anders dan anders. The new kid on the block.

Bij Recrewtment zijn we het gewend om de dingen anders te doen en om onze stoute schoenen aan te trekken. Dat was de reden waarom we natuurlijk ooit aan dit verhaal begonnen zijn: de rekruteringswereld letterlijk op zijn kop zetten met een verfrissende aanpak, nieuwe ideeën en minder blabla.

“Bij Recrewtment zijn we het gewend om de dingen anders te doen en om onze stoute schoenen aan te trekken.”

De focus ligt bij ons op een goed gevoel en op een resultaat. We zijn er heilig van overtuigd dat een kandidaat geen nummer is, maar alle aandacht verdient voor zijn persoonlijk verhaal. We gaan voor maatwerk en werken in functie van jouw noden en verwachtingen als kandidaat. We begeleiden je bij het sollicitatieproces en stellen alles in het werk om dit een leuke ervaring te laten zijn. Het is heus niet altijd nodig om met vergezochte testen te proberen achterhalen wie jij bent. Lukt het ons toch niet om de juiste match te vinden, dan zal je dat ook zeer eerlijk van ons te horen krijgen. Exact zoals je dat van ons mag verwachten: no nonsense. Vinden we voor jou de gepaste job dan gaan we natuurlijk een stap verder en stellen we alles in het werk om jouw tewerkstelling zonder problemen te laten verlopen. Een correcte administratie, een positieve benadering en een optimale bereikbaarheid!

Ben je aan de slag en wil je ons laten weten hoe het gaat: aarzel niet om het ons te laten weten. Ook voor ons is het hartverwarmend om te zien dat jij gelukkig bent op je nieuwe werkplek!