Ons verhaal

Anders en beter! Dat was het motto van Recrewtment in het prilste begin en dat is het ondertussen nog steeds. Wij gaan elke dag voor een andere beleving voor onze klanten, sollicitanten en uitzendkrachten en wijken af van het klassieke pad. Uitzendkantoren hebben lang genoeg te kampen met een muf imago, een onpersoonlijke aanpak en een gebrek aan vernieuwende ideeën. Een verschil maken in het HR-landschap is dan ook onze missie. Futureproof en no nonsense. Geen gedoe, gewoon rechttoe rechtaan! Dagelijks werken we verder aan ons grote doel: Recrewtment ontwikkelen tot het uizendkantoor van de toekomst. Uitzendkantoor versie 2.0.

Een nieuw uitzendkantoor. Het begon ooit als een wild idee in de zomer van 2015. Niet veel later, in september, werd de deur van het eerste Recrewtment-kantoor geopend. Anno 2017 zijn we snel gegroeid als organisatie. Meer kantoren, een pak meer medewerkers dan in het prille begin, maar vooral nog veel meer enthousiasme dan ooit tevoren! Een bonte mix van medewerkers begeleid je in de zoektocht naar een geschikte job. Goed luisteren naar jouw wensen en behoeften is daarbij essentieel. Zien we mogelijkheden, dan zetten we alle zeilen bij om je zo snel mogelijk naar de juiste werkplek te gidsen. Sluit je profiel iets minder aan bij dat van onze klanten, dan gaan we dat niet onder stoelen of banken steken.

“Eerlijke feedback in twee richtingen werkt nog steeds het best. Futureproof, weet je wel.”

De komende jaren zullen we op onze geheel eigen wijze blijven inzetten op innovatie, groei en maatwerk: vernieuwend, gedurfd en een tikkeltje anders. Wat niet zal veranderen is ons luisterend oor en de vaste wil om voor jou het verschil te maken! Kom je binnen bij Recrewtment, dan zal je snel voelen dat wij het verschil maken door onze bedrijfswaarden.

Bij Recrewtment zetten we sterk in op tevredenheid van onze eigen interne medewerkers. Een gelukkige Recrewter zal voor jou als kandidaat beter het verschil maken dan een collega die ongelukkig is in zijn job. Maar ook als sollicitant of uitzendkracht maak je deel uit van onze Crew. We zetten alles in het werk om jou voor 100% gelukkig te houden.

 

We love our Crew

Onze collega’s vormen de belangrijkste meerwaarde van het bedrijf! Wij streven naar een top crew en geven medewerkers volop de kans om hun carrière verder te ontplooien binnen het bedrijf. U kan rekenen op een team van gepassioneerde collega’s met kennis van de sector.

We love our job!

Wij hebben een passie voor onze job en stralen dit ook uit! We werken graag met én voor mensen en streven een perfecte dienstverlening na. Bij Recrewtment vertrekken we vanuit uw vraag en stemmen we ons aanbod en dienstverlening hierop af. HR voor mensen, door mensen.

We know our job

Wij zoeken naar duurzame en lange termijn oplossingen voor zowel kandidaten als bedrijven.  Door onze jarenlange ervaring in uiteenlopende sectoren, kunnen we de noden perfect inschatten en stellen we een oplossing op maat voor. Door een continue vorming blijven onze medewerkers bovendien op de hoogte van alle nieuwe innovaties en ontwikkelingen.

We do our job!

Wij hanteren een no nonsense aanpak met maximaal resultaat. Door onze dienstverlening op maat weet u op elk moment wat u van ons kan verwachten afgestemd op uw persoonlijke noden. Geen onnodige procedures maar concrete oplossingen, daar gaan we voor!

We like a change!

De noden van bedrijven en medewerkers veranderen. Onze dienstverlening wordt voortdurend afgestemd op deze veranderingen zodat u er zeker van bent dat de oplossingen die we vandaag aanbieden ook morgen nog werken. Innovatie en ontwikkeling zitten in ons DNA!