Anders en beter! Dat was het motto van Recrewtment in het prilste begin en dat is het ondertussen nog steeds. Wij gaan elke dag voor een andere beleving voor onze klanten, sollicitanten en uitzendkrachten en wijken af van het klassieke pad. Uitzendkantoren hebben lang genoeg te kampen met een muf imago, een onpersoonlijke aanpak en een gebrek aan vernieuwende ideeën. Een verschil maken in het HR-landschap is dan ook onze missie. Futureproof en no nonsense. Geen gedoe, gewoon rechttoe rechtaan! Dagelijks werken we verder aan ons grote doel: Recrewtment ontwikkelen tot het uizendkantoor van de toekomst. Uitzendkantoor versie 2.0.

Een nieuw uitzendkantoor. Het begon ooit als een wild idee in de zomer van 2015. Niet veel later, in september, werd de deur van het eerste Recrewtment-kantoor geopend. Anno 2017 zijn we snel gegroeid als organisatie. Meer kantoren, een pak meer medewerkers dan in het prille begin, maar vooral nog veel meer enthousiasme dan ooit tevoren! Een bonte mix van medewerkers begeleid je in de zoektocht naar een geschikte job. Goed luisteren naar jouw wensen en behoeften is daarbij essentieel. Zien we mogelijkheden, dan zetten we alle zeilen bij om je zo snel mogelijk naar de juiste werkplek te gidsen. Sluit je profiel iets minder aan bij dat van onze klanten, dan gaan we dat niet onder stoelen of banken steken.

Eerlijke feedback in twee richtingen werkt nog steeds het best. Futureproof, weet je wel.

De komende jaren zullen we op onze geheel eigen wijze blijven inzetten op innovatie, groei en maatwerk: vernieuwend, gedurfd en een tikkeltje anders. Wat niet zal veranderen is ons luisterend oor en de vaste wil om voor jou het verschil te maken! Kom je binnen bij Recrewtment, dan zal je snel voelen dat wij het verschil maken door onze bedrijfswaarden.

We love our Crew

Bij Recrewtment zetten we sterk in op tevredenheid van onze eigen interne medewerkers. Een gelukkige Recrewter zal voor jou als kandidaat beter het verschil maken dan een collega die ongelukkig is in zijn job. Maar ook als sollicitant of uitzendkracht maak je deel uit van onze Crew. We zetten alles in het werk om jou voor 100% gelukkig te houden.

We love our job

We houden van onze job en stralen dit ook uit! Bij ons werkt iedereen graag met én voor mensen en gaan we voor een perfecte dienstverlening. Geef toe: er is toch niets zo interessant dan andere mensen te leren kennen en begrijpen wat hen precies drijft?

We know our job

We bieden een brede waaier aan jobs die je kansen geeft in verschillende sectoren. Onze medewerkers zijn dan ook goed getraind en klaar om je te begeleiden naar elk type van opdracht over verschillende sectoren heen.  Een vakantiejob, een korte opdracht, een langdurig project of een vacature met optie vast? Jij zit aan het stuur, wij wijzen de weg.

We do our job

No nonsense. Bij ons vind je niet teveel blabla, maar ligt de focus op een resultaat. We werken in functie van je persoonlijke voorkeuren en stemmen onze vacatures maar ook communicatie daarop af. Dat is de reden waarom jij een specialist inschakelt.

We like a change

Indien we niet van verandering zouden houden, dan was Recrewtment nooit ontstaan. Vernieuwen zit in ons DNA. We zetten sterk in op een vernieuwend sollicitatieproces en vinden het belangrijk dat solliciteren eigenlijk ook best leuk kan zijn.