Een sociale partner

Wij houden van een goed gesprek! Bij Recrewtment zetten we niet alleen in op een warm onthaal, maar vinden we het belangrijk om met jou te communiceren op de manier die jij verkiest.

Nee, een postduif is misschien niet meer van deze tijd, maar er is niks mis met een klassieke telefoon of een ouwe getrouwe e-mail. Geef toe: de kans is heel groot dat je dagelijks meermaals naar je laptop, tablet of smartphone grijpt om te solliciteren, af te spreken of gewoon bij te blijven. Dat is bij ons niet anders. Waar we bij Recrewtment wel sterk in geloven is dat communicatie en vooral bereikbaarheid in de toekomst anders zullen worden georganiseerd. We zetten dan ook sterk in op interactie en willen gaan waar jij gaat!

Social media is dan ook duidelijk aanwezig in onze aanpak om dicht bij jou te zijn. We vinden het dan ook belangrijk om onszelf te tonen aan de buitenwereld en om kandidaten en uitzendkrachten te laten meegenieten van het reilen en zeilen bij Recrewtment. Bovendien delen we wekelijks vacatures via Facebook en LinkedIn. Dat lijkt misschien een beetje onpersoonlijk, maar geloof gerust dat we gaan voor een persoonlijke benadering, óók indien je via één van deze kanalen solliciteert!

“Geen zin om zelf vacatures te liggen opzoeken op onze of een andere website? Schrijf in op één van onze kanalen en ontvang dagelijks nieuwe jobs!”

Spreekt een vacature jou aan, dan ben je in een paar muisklikken bij ons. Reacties worden netjes opgevolgd. Kom je in aanmerking, dan word je door ons uitgenodigd en overtuig jij nadien onze opdrachtgever op verbluffende wijze! Gemakkelijker kan haast niet.

Maar vergeet ook onze website niet. Voor ons is het belangrijk dat jij een leuke ervaring hebt wanneer je aan Recrewtment denkt. Zeker wanneer je op onze website naar vacatures zoekt. Als we jou hierin het leven gemakkelijker kunnen maken, dan kijken we ernaar uit om dat van jou te horen.

De komende jaren zullen we nog veel verder gaan om te blijven vernieuwen. Innoveren zit ons in het bloed. De plannen liggen al klaar: solliciteren zal dankzij Recrewtment nog nooit zo gemakkelijk geweest zijn!