Wat doen we?

Recrewtment is wat tegenwoordig wordt omschreven als een uitzend- en selectiekantoor. We ondersteunen u met diverse hr-oplossingen, maar vertrekken hoofdzakelijk vanuit de rekrutering van uw toekomstige collega’s. Kan je ons daarom zomaar vergelijken met elke andere speler op de interimmarkt? Niet meteen…

Als uitzendkantoor bieden we alle flexibiliteit die u wenst om uw vacatures optimaal en budgetvriendelijk in te vullen. Maar uiteraard heeft u ook steeds de keuze, indien u via ons de best mogelijke collega eenmaal gevonden heeft, om deze meteen vast in dienst te nemen. Agile, is tegenwoordig het modewoord. Wel, dat mag u ook verwachten van onze dienstverlening. Bent u op zoek naar een hoger profiel, een meer doorgedreven selectieprocedure, of een dedicated aanpak, dan zijn we uitgerust met zowel een volwaardige selectieafdeling als een Inside-benadering. Dat laat ons toe om meer in de diepte te werken, zowel in de kantoren van Recrewtment als bij u op de werkvloer. We zijn dan ook in staat om u te ondersteunen met zowel korte en tijdelijke vacatures – bv. bij piekperiodes – als uw vaste vacatures die uitmonden in een langdurig dienstverband.

Liefst van al pakken we de dingen aan met een open vizier, vertrekkend vanaf een blanco pagina. Anderzijds heeft u ook graag een partner die kennis-van-zaken heeft en die vertrouwd is met uw sector en vacatures. Daarom werken we bij Recrewtment met specialisaties en leggen we in onze dienstverlening de juiste accenten op maat van uw specifieke situatie. Onze collega’s zijn stuk voor stuk specialisten binnen hun domein en volgen hun sector op de voet. We focussen ons daarbij op niches waarin we de afgelopen jaren veel expertise in hebben opgebouwd: Office, Industry, Customer Excellence, Technics, Maritime, Finance en Cleaning.

Onze dagelijkse contacten verlopen meestal op basis van een eerlijke communicatie in twee richtingen. Ja, wij kunnen tegen een stootje. Anderzijds kan u ook steeds rekenen op onze eerlijke feedback. Lukt het ons echt niet om de ideale kandidaat te vinden – het spreekwoordelijke schaap met vijf poten – dan zullen we u absoluut een schaap met vier poten voorstellen met een buitengewoon zachte wollen vacht.

Van zodra u een geschikte collega gevonden heeft, kan u blijven rekenen op een even korte en persoonlijke opvolging als tijdens het rekruteringstraject. Wij weten namelijk graag hoe het loopt met onze uitzendkrachten en zorgen voor een feilloze contractopmaak en betaling. Loopt er toch ergens iets mis? We zijn slechts één telefoon, mail of bezoekje van u verwijderd!