Waarom kiezen voor Recrewtment?

Goeie vraag! Al moeten we niet lang zoeken naar het antwoord! Wij zijn toch een beetje anders dan anders. The new kid on the block.

Bij Recrewtment zijn we het gewend om de dingen anders te doen en om onze stoute schoenen aan te trekken. Dat was de reden waarom we natuurlijk ooit aan dit verhaal begonnen zijn: de rekruteringswereld letterlijk op zijn kop zetten met een verfrissende aanpak, nieuwe ideeën en minder blabla. De focus ligt bij ons op een goed gevoel en op een resultaat. We zijn er heilig van overtuigd dat u als klant geen nummer bent, maar dat we steeds rekening moeten houden met de context en het verhaal van uw bedrijf.

“We gaan voor maatwerk en vertrekken liefst vanaf een blanco pagina.”

Op die manier trachten we steeds om uw verwachtingen zo helder als mogelijk te krijgen en onze dienstverlening daar kort en no nonsense mogelijk op te laten aansluiten.

Eenmaal onze rekruteringsopdracht goed en wel van start is gegaan, zorgen we voor een strakke opvolging en eerlijke communicatie. U weet te allen tijde hoever we staan en wat u kan verwachten. Lukt het ons niet om de ideale kandidaat te vinden – het spreekwoordelijke gouden schaap met vijf poten – dan zullen we absoluut aanraden om een schaap met vier poten te overwegen – maar dan wel eentje met een bovengemiddeld zachte wollen vacht. Feedback op een eerlijke en directe manier. Dat werkt volgens ons nog steeds het beste en het snelste.

Zodra u de geschikte kandidaat gevonden heeft, dan kan u blijven rekenen op een even korte persoonlijke opvolging als voordien. Wij weten graag hoe het loopt met onze uitzendkrachten en zorgen voor een feilloze contractopmaak en facturatie. Loopt er toch iets mis? Hebben we iets gemist bij het noteren van uw verwachtingen? Laat het ons dan snel weten: we zijn slechts één telefoontje, mail, brief, bezoek of persoonlijk bericht via onze social mediakanalen verwijderd.