Veiligheid

Natuurlijk vinden wij het als rekruteringspartner belangrijk dat de samenwerking met onze uitzendkrachten zo veilig mogelijk kan verlopen. Niets zo vervelend als een arbeidsongeval. Uiteraard is niet elke werkplek even gevaarlijk, maar het ongeluk schuilt soms in een klein hoekje.

We vinden het belangrijk dat onze Recrewters een goed beeld hebben van de werkplek. In welke omgeving komt de uitzendkracht terecht? Welke risico’s zijn er op de werkplek? Worden er persoonlijke beschermingsmiddelen voorzien om risico’s in te perken? Op die manier kunnen we geschikte kandidaten optimaal en op voorhand informeren over wat ze precies kunnen verwachten. Beschikt u over een onthaalvideo? Of een filmpje met veiligheidsinstructies? Misschien is het dan wel handig indien we dit meteen verwerken in onze sollicitatieprocedure. Is een werkpostfiche van toepassing voor de functie waarvoor u een kandidaat zoekt? Bezorg ons deze en wij overlopen hem volledig met de kandidaat. Beschikt u nog niet over een werkpostfiche? Dan staan we je graag bij met ons advies.

Werkt u in een strikte veiligheidsomgeving? Dan geven we graag mee dat Recrewtment beschikt over een VCU-certificaat. Veiligheid is voor ons belangrijk en is onze gemeenschappelijke verantwoordelijkheid.