Technics

Wij vinden wat iedereen zoekt!

Wesley werkte zes jaar als rekkenvuller bij een gekende supermarktketen. Maar na al die jaren was het tijd voor iets nieuws. Hij schreef zich in voor een opleiding elektromechanica in avondschool, want aan technische profielen was en is nog steeds een groot gebrek. De keuze voor elektromechanica was een keuze voor een mooie toekomst. Een afwisselende job als vakman met veel zekerheid op lange termijn. De verbazing was dan ook groot toen Wesley begon te solliciteren. Hij meldde zich aan bij verschillende werkgevers en selectiebureaus, maar geraakte nergens verder dan het onthaal.

Zijn bezoek aan Recrewtment was in die zin een verademing. Na een paar spreekwoordelijke deksels op de deur namen onze collega’s de tijd om te luisteren naar het verhaal en de drijfveren van Wesley. Met succes! Na een eerste interview werd Wesley voorgesteld aan vier verschillende klanten. Niet één optie, maar vier dus! Kort nadien ondertekende hij zijn contract bij Recrewtment en ging hij aan de slag als onderhoudstechnieker. Echt gebeurd: erewoord!

Een sterke dosis ondernemerschap, marktkennis, een breed commercieel netwerk en een luisterend oor. Onze consultants zijn ervaren en opgeleide experts binnen hun domein die in staat zijn om ook in een krappe kandidatenmarkt de juiste match te maken. Onder tijdsdruk.