Finance

Een unieke mix van uitzendarbeid en selectie!

Uit het leven gegrepen! Business controller zoekt nieuwe uitdaging: een job op niveau, afwisselende projecten bij verschillende klanten, maar zonder de zekerheid op te geven van een lopend vast contract. Opdrachtgever zoekt auditor met economische achtergrond en een stabiele werkervaring van zo’n vijf jaar. Godzijdank dat beiden de weg vonden naar Recrewtment Finance!

Onze financiële rekruteringsexperten zochten naar en vonden de match tussen beiden! Zowel kandidaat als opdrachtgever werden uitgebreid gehoord om te peilen naar verwachtingen en naar competenties! Een diepgravend, 100% vertrouwelijk en eerlijk gesprek in een informele context: essentieel, zodat niemand voor verrassingen kwam te staan! Futureproof en no nonsense, noemen we dat, overgoten met een sausje van sectorkennis en gekruid door een gezonde dosis humor. Onze klant vond een sterke kandidaat met voldoende métier en ervaring op de teller, onze kandidaat vond dan weer een job op maat die perfect beantwoordde aan de verwachtingen.

Solliciteren of aanwerven doe je nu eenmaal niet elke dag: dan word je maar beter begeleid door iemand met kennis van zaken. Duidelijke en regelmatige communicatie over de stand-van-zaken is minstens even belangrijk.

“Geen nieuws goed nieuws” is een wetmatigheid die helaas niet van toepassing is op de collega’s van Recrewtment Finance

Overleg vormt dan ook de hoeksteen voor het vinden van een perfecte match. Als er één ding is dat we hebben geleerd na vijftien jaar ervaring in deze sector, dan is het dat wel! Handig om weten: natuurlijk kunnen ook kandidaten met een andere financiële achtergrond bij ons terecht: credit controller, hulpboekhouder, boekhouder, finance controller, teamleader… En aangezien wij deze kandidaten dagelijks ontmoeten, ben je natuurlijk ook als opdrachtgever met een financiële vacature bij ons aan het juiste adres.