Recrewtment Finance

Een unieke mix van uitzendarbeid en selectie

Uit het leven gegrepen!

“Business controller zoekt nieuwe uitdaging: een job op niveau, afwisselende projecten bij verschillende klanten, maar zonder de zekerheid van een vast contract op te geven.”

en

“Opdrachtgever zoekt auditor met economische achtergrond en een stabiele werkervaring van zo’n vijf jaar.”

Voor een leek misschien niet zo evident, maar voor onze ervaren financiële recruteringsexperten is de link tussen deze partijen onmiddellijk duidelijk. Godzijdank vonden beiden de weg vonden Recrewtment Finance!

Een diepgaand gesprek

Zowel kandidaat als opdrachtgever werden uitgebreid gehoord om te peilen naar verwachtingen en competenties. Een diepgravend, 100% vertrouwelijk en oprecht gesprek met elk van hen apart in een informele context: superbelangrijk om niet voor verrassingen komen te staan, en dus nemen we hier ruim onze tijd voor! Kwestie van alle partijen beter te leren kennen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Futureproof en no nonsense noemen we dat.

Resultaat: onze klant vond enerzijds een sterke kandidaat met voldoende métier en ervaring op de teller. En anderzijds vond onze kandidaat een job op maat die perfect beantwoordde aan zijn verwachtingen. Een win-win-win situatie dus, want ook wij halen er veel voldoening uit wanneer er zo’n klik is.

Solliciteren of aanwerven doe je nu eenmaal niet elke dag: dan word je maar beter begeleid door iemand met sector- én mensenkennis. Duidelijke en regelmatige communicatie over de stand van zaken is daarbij essentieel.

Als er één ding is wat we hebben geleerd na vijftien jaar ervaring in deze sector, dan is het wel dat grondig overleg de hoeksteen vormt voor het vinden van een perfecte match.

Een uitgebreid aanbod aan vacatures in de financiële sector

Uiteraard kunnen kandidaten met de meest uiteenlopende financiële achtergronden bij ons terecht: credit controller, (hulp)boekhouder, finance controller, teamleader,… ‘Finance’ is immers een ruim begrip. En aangezien wij deze mensen dagelijks ontmoeten, ben je natuurlijk ook als opdrachtgever met een vacature in de financiële sector bij ons aan het juiste adres.