Hoe maken we het verschil?

We krijgen de vraag regelmatig: “er is al zoveel competitie in jullie business. Hoe maken jullie dan het verschil?” Wel, het is lastig om daarop een eenduidig antwoord te geven, want er is namelijk meer dan één reden.

Het is een terechte opmerking dat wij niet het enige uitzend- en selectiekantoor in België zijn. Maar het is net in dat grote aanbod dat wij proberen op te vallen door een persoonlijke benadering. Als kleine en wendbare speler, koppelen we onze dienstverlening maximaal aan uw situatie en noden. Wij luisteren naar uw vraag en koppelen een gepast antwoord terug. Uiteraard ligt onze dienstverlening een stuk vast – onze collega’s zijn specialisten binnen een welbepaald vacaturesegment. We zijn er echter van overtuigd dat we onze dienstverlening flexibeler kunnen aanpassen dan onze sectorgenoten, indien dat voor u nodig is. Bij Recrewtment zal u dan ook niet snel het gevoel hebben dat u een nummer bent.

Dat laatste geldt ook voor onze kandidaten. Uw toekomstige collega’s worden even persoonlijk benaderd. Naast het cv kijken we ook steeds naar de drijfveren van de persoon achter de kandidaat. Op die manier streven we ernaar om de match met uw organisatie zo groot mogelijk te maken en een samenwerking op lange termijn mogelijk te maken.

De ‘Crew’ in Recrewtment is dan ook een kwaliteitslabel.

Het is de garantie die bij elk cv komt dat onze kandidaten bovenop de juiste skills ook de juiste persoonlijkheid hebben. U kan er vanop aan dat ze niet enkel de juiste skills hebben, maar ook passen bij uw bedrijf.

Verder zijn optimalisatie en innovatie twee belangrijke principes bij Recrewtment. Onze dienstverlening wordt steevast kritisch onder de loep genomen op zoek naar verbetermogelijkheden waarvan u als eindklant de vruchten plukt. De customer experience staat daarbij centraal. Maar ook veiligheid dragen we hoog in het vaandel. Zo beschikken we over een VCU-certificaat, waardoor we ook klanten kunnen ondersteunen die in een strikte veiligheidsomgeving werken.

Tot slot, geven we ook nog graag mee dat Recrewtment deel uitmaakt van de Samsic Holding. Deze laatste is actief in 21 landen, telt ruim 80000 medewerkers en realiseert een jaaromzet van zo’n 2,3 miljard euro. De samenwerking met en binnen deze groep, laat ons toe om snel te groeien, te innoveren op maat van uw verwachtingen, maar ook vanuit een solide financiële situatie. Niettemin werken we volledig autonoom en combineren we op die manier de schaalvoordelen van de multinational met de wendbaarheid van de kmo. Het beste van twee werelden.