Een sociale partner

Wij houden van een goed gesprek!

Bij Recrewtment zetten we niet alleen in op een warm onthaal, maar vinden we het belangrijk om met u te communiceren op de manier die u verkiest.
Nee, een postduif is misschien niet meer van deze tijd, maar er is niks mis met een klassieke telefoon of een ouwe getrouwe e-mail. Geef toe: de kans dat u dagelijks meermaals naar de hoorn grijpt of uw leveranciers aanmaant of opvolgt is nog steeds bijzonder groot. Dat is bij ons niet anders. Waar we bij Recrewtment wel sterk in geloven is dat communicatie en vooral bereikbaarheid in de toekomst anders zullen worden georganiseerd. We zetten dan ook sterk in op interactie.

Social media nemen een almaar belangrijker plaats in. We vinden het dan ook belangrijk om onszelf te tonen aan de buitenwereld en om kandidaten, uitzendkrachten, prospecten en klanten te laten meegenieten van het reilen en zeilen bij Recrewtment. Maar onze reclame is ook uw reclame.

“Wekelijks delen we vacatures via Facebook en LinkedIn. Reacties worden netjes opgevolgd. Kandidaten worden gescreend voor uw vacature en u vindt uw kandidaat sneller dan ooit.”

Op die manier werken we samen aan onze zichtbaarheid en aan een snelle invulling van onze vacatures. Win-winsituatie!

Maar we gaan ook verder. We bieden een platform aan om uw eigen brand als werkgever te versterken via onze website. Heeft u leuke content, filmpjes, getuigenissen, dan werken we hiervoor graag iets uit. Zien en gezien worden, zeggen we dan. Die persoonlijke factor is voor ons bijzonder belangrijk! Op deze manier geven we graag de look & feel van uw onderneming mee door aan kandidaten!

De komende jaren zullen we nog veel verder gaan om te blijven vernieuwen. Innoveren zit ons in het bloed. De plannen liggen al klaar: wij zullen er staan om ook in de toekomst voor u de beste kandidaten te blijven vinden.