Nieuw kantoor in Kontich

De geur van verf en nieuwe meubelen. Wie op de Prins Boudewijnlaan passeert, merkt het meteen op. Recrewtment heeft er sinds vandaag een nieuw kantoor bij. De keuze viel uiteindelijk op de Prins Boudewijnlaan 24 in Kontich.

CEO Andreas Pfeffer geeft aan dat met het kantoor in Kontich het laatste puzzelstukje in regio Antwerpen gelegd is. “Het klopt inderdaad dat onze kantoren sterk geconcentreerd zijn in Antwerpen. Antwerpen is dan ook een grote markt waar we met onze specialistische aanpak graag een verschil maken. Kontich zorgt ervoor dat we nu ook in de Antwerpse zuidrand vertegenwoordigd zijn. Bovendien maken we ook weer de brug tussen onze kantoren in Antwerpen en die in Mechelen en Diegem. De kandidaten- en bedrijvenmarkt in regio Kontich, Edegem, Aartselaar zijn toch enigszins anders dan die van Antwerpen-centrum en -haven. Maar we zijn ervan overtuigd dat we met onze aanpak ook hier brokken kunnen maken! Met deze nieuwe vestiging bouwen we verder aan ons verhaal en onze ambitie om ons marktaandeel in Antwerpen verder uit te bouwen, maar daarbovenop verbeteren we ook de spreiding van onze kantoren.”

Dagelijks aanspreekpunt in het nieuwe kantoor is Ellen Vreys. Zij zal als kantoorverantwoordelijke instaan voor de uitbouw van de dienstverlening. Ellen beschikt over jaren ervaring als manager binnen de uitzendsector en kent dus het klappen van de zweep. Bovendien kent ze de lokale markt als geen ander en is ze zich zeer bewust van de noden van lokale bedrijven en kandidaten: “door onze focus op de lokale markt weten we zeer goed met welke problemen een klant wordt geconfronteerd. Daardoor kunnen we kort op de bal spelen en vanop afstand meezoeken naar oplossingen. In de beginfase zullen we ons voornamelijk toespitsen op arbeidersprofielen in de regio, maar dit kan zeker worden uitgebreid afhankelijk van de noden van onze opdrachtgevers. We gaan in Kontich alleszins voor een aanpak die transparant en proactief is, waarbij een goede communicatie met al onze doelgroepen centraal staat. Wat we zeggen en beloven, gaan we ook gewoon doen!