U wil maatwerk? Wij komen tot bij u!

Bij Recrewtment werken we graag op maat van onze klanten. Het kantoor in Strombeek vormt daarvan het beste bewijs! Om de groei van onze grootste lokale klant mee te ondersteunen, openden we ons nieuwe kantoor gewoon in de gebouwen van de klant zelf. Veel dichter en veel meer bereikbaar kunnen we niet zijn. Onze collega’s zijn specialisten inzake schoonmaak. Zowel klant als uitzendkrachten kunnen bij ons terecht voor contracten, betalingen, facturen of bijvoorbeeld pbm’s. Veiligheid is van groot belang voor onze klant en dus ook voor ons! Kantoor Strombeek is dan ook VCA-gecertificeerd. Verder zijn onze recrewters ook actief in andere sectoren. Bent u een opdrachtgever die op zoek is naar callcentermedewerkers? Zoekt u een ondersteunend administratief medewerker? Of nog iets totaal anders? De collega’s staan gegarandeerd voor je klaar!

Het kantoor vind je in de schaduw van het Atomium. Met het openbaar vervoer stop je bij ons – zo goed als – voor de deur. Bussen 250, 251, 260 en 820 rijden allemaal langs halte Madelon. Wandelafstand 300m.

Temselaan 5, 1853 Strombeek-Bever03 331 17 03brussel@recrewtment.beMaandag tot vrijdag / 08.30-12.30 en 13.30-17 (op vrijdag tot 16u)

Team

Niet gevonden wat u zoekt? Wij helpen u graag!
Contacteer ons vrijblijvend