Mechelen

Na de opening van kantoren in Antwerpen en Brussel, belandde Recrewtment nu ook in de schaduw van de Sint-Romboutstoren. Op deze manier kunnen we nog meer kandidaten en klanten ondersteunen in hun zoektocht naar respectievelijk vacatures en geschikte kandidaten! Het kantoor opent bewust met één van onze sterkste speerpunten: een rekruteringsafdeling gericht op technisch geschoolde of onderlegde kandidaten.

Ben je een kandidaat met kennis of ervaring op vlak van mechanica, elektriciteit of metaalbewerking? Kom dan zeker eens langs! Zoekt u als werkgever een technisch bediende, een onderhoudstechnicus of een ander technisch profiel, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Met de wagen vind je meestal snel een plek om te parkeren. Je vindt een beperkt aantal parkeerplaatsen voor de deur, maar ook aan de straatkant vind je zeker voldoende parkeermogelijkheden. Liefhebbers van het openbaar vervoer nemen, vanaf het station Mechelen-Centraal, bus 551 of 552, richting Sint-Katelijne-Waver.

Liersesteenweg 400, 2800 Mechelen03 331 17 08technics.mechelen@recrewtment.beMaandag tot vrijdag / 08.30-12.30 en 13.30-17.30

Team

Niet gevonden wat u zoekt? Wij helpen u graag!
Contacteer ons vrijblijvend